Michael Scofield
Yetkin
Kulaklık "Hapörler (Realtek(R) Audio" olarak gözüküyor ancak ses yok.
Kulaklığı yeni aldıysan ve bilgisayara ilk defa taktıysan diye söylüyorum bir defa yeniden başlatmanı öneriyorum. Kendi başıma geldiği için bu öneriyi yapıyorum. 2 saat uğraştıktan sonra yeniden başlatınca düzelmişti.
Kulaklığı yeni aldıysan ve bilgisayara ilk defa taktıysan diye söylüyorum bir defa yeniden başlatmanı öneriyorum. Kendi başıma geldiği için bu öneriyi yapıyorum. 2 saat uğraştıktan sonra yeniden başlatınca düzelmişti.
"Rampage hectora" markalı bir kulaklık.
Eski bir kulaklığı deniyorum.Yeniden başlatmayı deniyeceğim.Kulaklığı yeni aldıysan ve bilgisayara ilk defa taktıysan diye söylüyorum bir defa yeniden başlatmanı öneriyorum. Kendi başıma geldiği için bu öneriyi yapıyorum. 2 saat uğraştıktan sonra yeniden başlatınca düzelmişti.
Modeli var mı trs trrs farkı için soruyorum."Rampage hectora" markalı bir kulaklık.
Eski bir kulaklığı deniyorum.Yeniden başlatmayı deniyeceğim.
Çözüm buymuş teşekkür ederim.Kulaklığı yeni aldıysan ve bilgisayara ilk defa taktıysan diye söylüyorum bir defa yeniden başlatmanı öneriyorum. Kendi başıma geldiği için bu öneriyi yapıyorum. 2 saat uğraştıktan sonra yeniden başlatınca düzelmişti.
"Hoparlör Realtek(R) Audio" olarak geçiyor