Hocam merhaba! Moonlight, Sunshine ve Tailscale kullanarak bunu yapabilirsin. Ben kendi ev ve ofis bilgisayarımı birbirine bağladım; internet hızın iyi olduğu sürece gayet rahat oynanabiliyor.
İnternet hızının ne kadar olması lazım ve FPS oyunları donma olmadan oynanabilir mi?

Uzaktan yönetim yazılımları bu amaç için optimize edilmediğinden, oyun oynamak mümkün olmaz; daha doğrusu tatmin etmez. Her iki tarafın da düşük gecikmeli ve hızlı interneti varsa, yukarıda bahsedilen yazılımları kullanabilirsiniz.

Açma kapatma kalma durumunu da bir süre açık bırakın, bir şey olmaz. Cihaz hayvan değil ki dinlensin.
Tatil dediğime bakmayın, 1 aylığına falan memlekete gidiyorum :D

Hocam ben 8 Mbps upload ile 720p 60 FPS (4K 120Fps e kadar destekliyor) oynayabiliyorum; RDR2, Minecraft ve Uncharted 4 oynadım. Online FPS oyunlarında denemedim ama upload hızınız yüksek olduğu için bir sorun olacağını sanmıyorum.
Parsec önermiyorum. Çok çok fazla sorun yaşadım ve genel olarak kimse önermiyor zaten.

Moonlight ve Sunshine öneriyorum Tailscale ile birlikte.
peki hocam tam olarak nasıl yapılır anlatabilir misiniz? veya herhangi bir video varsa gönderebilir misinz