bolib945

Uzman
Merhabalar, bilgisayarı başlat tuşuna basınca işlemci fanı son hızda çalışmaya başlıyor ve görüntü gelmiyor. Bu gün oldu bu sorun dün yoktu. Kasa çok tozluydu bi kurutma makinesiyle soğuk hava tuttum fakat sorun hala devam ediyor. Yardımınıza ihtiyacım var şimdiden teşekkürler.

Bilgisayarı başlatırken açılış sırasında birkaç kez bilgisayarı kapatıp açarak otomatik onarım moduna geçin. Oradan Sorun Gider > Gelişmiş Seçenekler > Başlangıç Ayarları > Yeniden Başlat. Yeniden başlatmadan sonra ekrana gelen seçeneklerden Güvenli Mod’u seçerek geri yükleme yapabilirsiniz.

Bilgisayarı başlatırken açılış sırasında birkaç kez bilgisayarı kapatıp açarak otomatik onarım moduna geçin. Oradan Sorun Gider > Gelişmiş Seçenekler > Başlangıç Ayarları > Yeniden Başlat. Yeniden başlatmadan sonra ekrana gelen seçeneklerden Güvenli Mod’u seçerek geri yükleme yapabilirsiniz.
Ama görüntü hiç alamıyorum, klavye mousea bile ışık gelmiyor.

Ama görüntü hiç alamıyorum, klavye mousea bile ışık gelmiyor.
Bunların hiçbiri olmuyorsa PSU kaynagindan şalteri kapatarak, anakart üzerindeki CMOS pilini çıkar 10-15 saniye bekle ardından yeniden takıp çalıştırmayı dene hocam. Donanimsal ya da sistemsel birseyler olabilir. Ramleri bile cikartip yeniden takmak gerekebilir. Adım adım ilerlemek faydalı.

Bunların hiçbiri olmuyorsa PSU kaynagindan şalteri kapatarak, anakart üzerindeki CMOS pilini çıkar 10-15 saniye bekle ardından yeniden takıp çalıştırmayı dene hocam. Donanimsal ya da sistemsel birseyler olabilir. Ramleri bile cikartip yeniden takmak gerekebilir. Adım adım ilerlemek faydalı.
Hocam internetten benzer konulardan araştırma yapıp bunları deneniştim ramleri silgiyle sildim, pili çıkardım 5 dakika bekledikten sonra takıp çalıştırdım fakat sorun hala devam ediyor.