Detaylar
Kim cevapladı?Eski bir Galaxy S4 i9500 kullanıcısıyım ve Exynos varyantı çok ısınıyordu.Samsung Galaxy S4 ve S4 mini. Bana kalırsa ikisi de berbat telefonla. Zamanında işlemci yüzünden felaket kasıyordu.
Note 7'nin patlayan bataryası ve X3 NFC/Pro cihazlarının PMIC sorunu.
Ayrıca Snapdragon 810'un yok ettiği telefonları da ekleyebiliriz.
iPhone X'in kronik sorunu sadece ilk seri üretiminde vardı ama onu da pekala dahil edebiliriz.
Ayrıca Snapdragon 810'un yok ettiği telefonları da ekleyebiliriz.
iPhone X'in kronik sorunu sadece ilk seri üretiminde vardı ama onu da pekala dahil edebiliriz.
Yanlış mı hatırlıyorum diye tekrar sordum, öyleymiş cidden. Beşinci seneden sonra tuş basmamaya başlamış, hatta basmaya çalışınca da kendi kendine davranış sergiliyormuş.Eski bir Galaxy J7 Prime kullanıcısıyım ve dediğini yaşamadım. İlginç!
Belki de bizim çevrede öyledir sadece, pek bilindik değil sanırım.
Muhtemelen öyledir hocam.Belki de bizim çevrede öyledir sadece, pek bilindik değil sanırım.![]()
Charles Smith
Üstün
- Makaleler
- 3
Vestel'in şu telefonu sürekli patlama ve bataryasının erimesi sorunları yaşıyordu galiba. Galaxy J2'de de Wifi'ya bağlanmama sorunu var.
Vestel Venüs serisi mi?Vestel'in şu telefonu sürekli patlama ve bataryasının erimesi sorunları yaşıyordu galiba.
- Makaleler
- 43
Note 7 patlama sorunu vardı.
Samsung'un S7-S8-S9 modellerinde ekran yanması sorunu vardı.
iPhone X'de sen ne arıyorsan o sorunla karşılaşıyordun zaten.
iPhone 4 anten sorunu.
iPhone 6 ilk serilerinde alüminyum kaynaklı bükülme sorunu vardı.
S22 ısınma ve buna bağlı olarak batarya sorunu. Sonradan gelen yazılım güncellemeleri ile bayağı çözdüler ama.
Samsung'un S7-S8-S9 modellerinde ekran yanması sorunu vardı.
iPhone X'de sen ne arıyorsan o sorunla karşılaşıyordun zaten.
iPhone 4 anten sorunu.
iPhone 6 ilk serilerinde alüminyum kaynaklı bükülme sorunu vardı.
S22 ısınma ve buna bağlı olarak batarya sorunu. Sonradan gelen yazılım güncellemeleri ile bayağı çözdüler ama.
Yanlış mı hatırlıyorum diye tekrar sordum, öyleymiş cidden. Beşinci seneden sonra tuş basmamaya başlamış, hatta basmaya çalışınca da kendi kendine davranış sergiliyormuş.
Belki de bizim çevrede öyledir sadece, pek bilindik değil sanırım.
Hocam bende Samsung Galaxy J7 Prime 2 vardı tuşum bir anda bozulmuştu değiştirince düzelmişti 2019'da falan.
Dominic Toretto
Başarılı
POCO X3 Pro ve X3 kronik sorunlu cihazlar susuyor ve açılmıyor.