Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

lizozom

Çalışkan
BIOS güncellemesi yaptıktan sonra BitLocker şifresi istedi fakat şifreyi bilmiyorum. İlk bilgisayarı kurduğumda girdiğim e-posta adresine de erişimim yok. Ne yapmalıyım?

Çözüm
USB hazırladım fakat Windows kurulum kısmında SSD'ye kuramıyorum BitLocker aktif olarak gözüktüğü için.

Bu çıkıyor.

Eki Görüntüle 200618
Kurulum sırasında Dil seçim ekranında Shift+F10 basıp CMD ekranına erişin, sonra şu komutları sırası ile girin.

diskpart
list disk
select disk 0 (0 olan yere sizin SSD hangi disk numarasına sahipse onu yazın, sistemde tek SSD varsa muhtemelen 0'dır)
clean
exit

Sonra kuruluma tekrar başlayın, bu sefer hata vereceğini sanmıyorum.
Son düzenleyen: Moderatör:
Teşekkür ederim, iyi geceleriniz olsun. :D

Reis formatta atamıyorum sürücüde BitLocker gözüktüğü için, ne yapmalıyım?
Formatı USB ile atacaksın zaten, ama bunu yapabilmen için sana çalışabilen başka bir bilgisayar lazım Format USB'si hazırlaman için.
Bilgisayardaki her şey gidecek haberin olsun.

Formatı USB ile atacaksın zaten ama bunu yapabilmen için sana çalışabilen başka bir bilgisayar lazım format USB'si hazırlaman için.
USB hazırladım fakat Windows kurulum kısmında SSD'ye kuramıyorum BitLocker aktif olarak gözüktüğü için.

Formatı USB ile atacaksın zaten ama bunu yapabilmen için sana çalışabilen başka bir bilgisayar lazım format USB'si hazırlaman için.
Bu çıkıyor.

image.webp

Bu çıkıyor.

Eki Görüntüle 200618
Kurulum sırasında Dil seçim ekranında Shift+F10 basıp CMD ekranına erişin, sonra şu komutları sırası ile girin.

diskpart
list disk
select disk 0 (0 olan yere sizin SSD hangi disk numarasına sahipse onu yazın, sistemde tek SSD varsa muhtemelen 0'dır)
clean
exit

Çözüm
Kurulum sırasında dil seçim ekranında Shift+F10 basıp CMD ekranına erişin, sonra şu komutları sırası ile girin.

Diskpart.
List disk.
Select disk 0 (0 olan yere sizin SSD hangi disk numarasına sahipse onu yazın, sistemde tek SSD varsa muhtemelen 0'dır)
Clean.
Exit.

Reis, beton yetmez sağ olasın.

image.webp