Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Kurulum sırasında Dil seçim ekranında Shift+F10 basıp CMD ekranına erişin, sonra şu komutları sırası ile girin.USB hazırladım fakat Windows kurulum kısmında SSD'ye kuramıyorum BitLocker aktif olarak gözüktüğü için.
Bu çıkıyor.
Eki Görüntüle 200618
diskpart
list disk
select disk 0 (0 olan yere sizin SSD hangi disk numarasına sahipse onu yazın, sistemde tek SSD varsa muhtemelen 0'dır)
clean
exit
Sonra kuruluma tekrar başlayın, bu sefer hata vereceğini sanmıyorum.
- Makaleler
- 1
Güzel bir bardak soğuk su içmeli ve bilgisayarına Format atmalısın.
lizozom
Çalışkan
Teşekkür ederim, iyi geceleriniz olsun.Güzel bir bardak soğuk su içmeli ve bilgisayarına format atmalısın.
Reis formatta atamıyorum sürücüde BitLocker gözüktüğü için, ne yapmalıyım?Güzel bir bardak soğuk su içmeli ve bilgisayarına format atmalısın.
Son düzenleyen: Moderatör:
- Makaleler
- 1
Formatı USB ile atacaksın zaten, ama bunu yapabilmen için sana çalışabilen başka bir bilgisayar lazım Format USB'si hazırlaman için.Teşekkür ederim, iyi geceleriniz olsun.
Reis formatta atamıyorum sürücüde BitLocker gözüktüğü için, ne yapmalıyım?
Bilgisayardaki her şey gidecek haberin olsun.
lizozom
Çalışkan
USB hazırladım fakat Windows kurulum kısmında SSD'ye kuramıyorum BitLocker aktif olarak gözüktüğü için.Formatı USB ile atacaksın zaten ama bunu yapabilmen için sana çalışabilen başka bir bilgisayar lazım format USB'si hazırlaman için.
Bu çıkıyor.Formatı USB ile atacaksın zaten ama bunu yapabilmen için sana çalışabilen başka bir bilgisayar lazım format USB'si hazırlaman için.
- Makaleler
- 1
Kurulum sırasında Dil seçim ekranında Shift+F10 basıp CMD ekranına erişin, sonra şu komutları sırası ile girin.USB hazırladım fakat Windows kurulum kısmında SSD'ye kuramıyorum BitLocker aktif olarak gözüktüğü için.
Bu çıkıyor.
Eki Görüntüle 200618
diskpart
list disk
select disk 0 (0 olan yere sizin SSD hangi disk numarasına sahipse onu yazın, sistemde tek SSD varsa muhtemelen 0'dır)
clean
exit
lizozom
Çalışkan
Reis, beton yetmez sağ olasın.Kurulum sırasında dil seçim ekranında Shift+F10 basıp CMD ekranına erişin, sonra şu komutları sırası ile girin.
Diskpart.
List disk.
Select disk 0 (0 olan yere sizin SSD hangi disk numarasına sahipse onu yazın, sistemde tek SSD varsa muhtemelen 0'dır)
Clean.
Exit.