Bu arada A101, Şok en kötüleri diyorlar; A101 gerçekten berbattı. BİM bunlara nazaran iyi, kuzenim 1,5 senedir çalışıyor BİM'de, Eylül'de ayrılacak.
Migros ise değişiklik gösterir; 5M Migros'larda "ohh" dersin, süpermiş. Diğerleri için bir şey diyemeyeceğim. Ama denemende fayda var, en fazla ne olabilir ki? Hem ilk defa kurumsal bir yerde çalışacaksan tecrübe olur, bir deneyim olur. Belki Bana ona zor gelen, sana basit gelir.
Bim'in çalışma koşullarını sormuştum; mesai saatleri biraz garipti. Sabah 9'dan akşam 9'a bazen full çektiğimiz oluyor diyorlardı ama en azından sayım işi gün içinde hallediliyormuş.
İmkan varsa çalışmaya değer, maaşı asgariden fazla.

Bim'in çalışma koşullarını sormuştum; mesai saatleri biraz garipti. Sabah 9'dan akşam 9'a bazen full çektiğimiz oluyor diyorlardı ama en azından sayım işi gün içinde hallediliyormuş.
Full diğer marketlerde de oluyor diye biliyorum hocam. Bu sektörün normali olmuş yani artık maalesef.

Büyük gross markette çalıştım, BİM'den çok daha iyi ve rahattı. BİM'i düşmanıma tavsiye etmem.
O daha zor olmaz mı? Sonuçta BİM'de taşıyacağın mallar, ürünler belli. Büyük gross marketlerde daha ağır ürünler taşımaz mısın? Birde büyük gross marketlerde herkes kendi işini mi yapıyor reyoncu reyonda, kasiyer kasada.

Sanırım BİM daha iyi bu konuda. Migros'a başvurdum bana dönüş oldu ama söyledikleri mülakat saatinde müsait olamadım, sonra da tekrar yazmadım falan. Bende BİM'e girmeyi düşünüyordum, internetten başvuru yaptım kendi sitesinden ama dönen falan olmadı. Gidip markete CV bırakacağım. Bu şekilde işe girmem kaç gün sürer acaba?

İşe girmen kaç gün sürer bilemiyorum. Bende her şey toplam 1 hafta sürmüştü ama A101 ve tanıdığım vardı arada. Kuzenim BİM'e CV bıraktıktan 2 3 hafta sonra başlamıştı işe. Ama o bölgedeki ihtiyaca bağlı bu süre artar ya da azabilir.

BİM'in çalışma koşullarını sormuştum; mesai saatleri biraz garipti. Sabah 9'dan akşam 9'a bazen Full çektiğimiz oluyor diyorlardı ama en azından sayım işi gün içinde hallediliyormuş.

Full sürekli olmaz haftada 1 sefer Full yapıyordun sanırım. BİM'in parası güzel ama 5M migroslarda çalışmak daha rahat olur tabii oraya girmek uğraştırıyordur muhtemelen koskoca mağaza sonuçta reyon görevlisi ayrı kasiyeri ayrı sürekli giren çıkan olmuyordur.

Son düzenleme: