gökhannnn

Üyecik
Arkadaşlar BIOS CMOS yaptım ve sonrasında EXPO'yu açıp Memory restoru açtım PC siyah ekran verdi hepsini geri kapadım PC açıldı bu sefer bu ayarları ne yapmalıyım?

Sistem:
  • Ryzen 5 9600X
  • 5070
  • Corsair 6000MHz EXPO 32 GB
  • Anakart MSI Pro B650M- b
İşlemcim 5600 MHz mi destekliyor o yüzden mi ama 5600 yapıp Memory restoru da açtım yine siyah ekran hatta çok ilginç anakart markası ismi geçtikten sonra kulaklığa bir ses geliyor sonra siyah ekran kalıyor PC çalışırken

Arkadaşlar BIOS CMOS yaptım ve sonrasında EXPO'yu açıp Memory restoru açtım PC siyah ekran verdi hepsini geri kapadım PC açıldı bu sefer bu ayarları ne yapmalıyım
Ryzen 5 9600X
5070
Corsair 6000MHz EXPO 32 GB
Anakart MSI Pro B650M- b

İşlemcim 5600 MHz mi destekliyor o yüzden mi ama 5600 yapıp Memory restoru da açtım yine siyah ekran hatta çok ilginç anakart markası ismi geçtikten sonra kulaklığa bir ses geliyor sonra siyah ekran kalıyor PC çalışırken

İşlemci 5600 desteklyior diye 5600e çektim ve Memory kapattım ona rağmen açılmadı kulaklığa nir açılış sesi geldii siyah ekran kaldı

Ve de EXPO açık 5600 Memory kapalıylen açtım PC'yi ertesi gün bir restart attığımda siyah ekranda kaldı tekrar kapat aç yaptım ekran geldi ve PC açıldı

Ve de EXPO açık 5600 Memory kapalıylen açtım PC'yi ertesi gün bir restart attığımda siyah ekranda kaldı tekrar kapat aç yaptım ekran geldi ve PC açıldı

Şimdi de PC açıkken ekran gitti ve kendi kendine reset attı ve siyah ekranda kaldı

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de mavi ekran alıyordum BIOS'u varsayılan ayarlara sıfırladım sonra tekrar EXPO açtım SFC scannow falan yaptım 5600 MHz Memory açık sorunsuz kullanıyorum şu anda. MSI A620 Pro m e anakart var R5 7500F işlemci Kingston 5600MHz EXPO RAM.