Bir dayı Bursa Metro'da müzik çalan gençlere saldırdı!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 995
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 27
  • Görüntüleme Görüntüleme 996
  • Etiketler Etiketler
    müzik
Başlık troll başlıkmış haha Dayı haklı.
Estağfurullah hocam troll değil de 0:15 saniyede dayı biraz tepkisini fazla verdiği için saldırdı dedim. Fakat başlıkta biraz abarttığım doğrudur küsura bakmayın hatamız varsa affola.

Evet dikkat ettiyseniz hasta var diyor fakat gençlere çok fazla tepki vermiş neredeyse dövecek gençleri dayı.

Dayıcım bu zor günlerde ekonominin kötü olduğu zamanda herkesin mutsuz olduğu bu dönemde bırakın milleti eğlendirmek isteyen gençleri niye dövecek gibi saldırıyorsun gençlere ayıp ediyorsun!

Dayı haksız değil tepkisi abartılı herkesin derdi düşündüğü işi gücü var.

İfadeler: 995
Dayı haksız değil tepkisi abartılı herkesin derdi düşündüğü işi gücü var.
Ama hocam bu gençler de bu vatanın evladı böyle sert yaklaşmak doğru değil gençleri döver gibi yaklaşmak doğru değil.

İfadeler: 683
Ama hocam bu gençler de bu vatanın evladı böyle sert yaklaşmak doğru değil gençleri döver gibi yaklaşmak doğru değil.

Hocam bende zaten diyorum tepkisi yanlış ama şahsen ben dayının yerinde olsam bende kapatır mısınız derim ama böyle üzerine yürür gibi değil.

Başlığa ön yargılı bir şekilde girdim; şiddet doğru olmasa da rahatsızlığını haklı buluyorum. Toplu taşımada kimse gürültülü bir şekilde müzik dinleyemez. Müzik dinlemek isteyenler, kulaklık takabilir veya müzik dinleyebileceği özel alanlara gidebilirler.

Nerede saldırmış?

Videonun öncesi de yok, belki ilk başta düzgün söyledi?
0:15 saniye de saldırmaya çalıştı fakat fren yaptı dayı ondan bahsettim fakat konu başlığında abarttığım doğrudur küsura bakmayın.

Her metroya bindiğimde uyuz olduğum tipler bu müzik çalan arkadaşlar. Bir şey desem de iki üç kişi oluyorlar, dalarlar falan diye korkuyorum. Dayı Bursa toplumunun kanayan yaralarından birine değinmiş. Tebrik ettim kendisini, dalması gerekir miydi? Bilmem. Kimse dayak yememeli böyle şeylerden ama bu şarkı çalma işi bildiğiniz görgüsüzlük. Sokak sanatı, öğrenciyiz fakiriz edebiyatı diye kafa ütülemekten başka bir şey yapmıyor bu arkadaşlar. Sesleri de güzel olsa keşke. Akdeniz Akşamları hariç bir şey de bilmiyorlar zaten. Engellenemiyor da bu. Dayının küfrünü falan da doğru bulmuyorum ama müzik çalan arkadaşlar da yani çalmasın bir zahmet.

Ben dayıya hak verdim. (Eğer işten çıktıysa) Çünkü iş yerine özellikle devlet dairelerine acayip saça işler ile geliyorlar. Onlardan birine sinirlendiyse ve müzik hoşuna gitmediyse normal. Ama yapması yanlış.

Jandarmayi cagirmak lazim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…