Detaylar
Kim cevapladı?tear
Üstün
- Makaleler
- 34
Sen nerdeysen oradalardı.
Utku92
Üstün
- Makaleler
- 1
Ben oyumu uygun şekilde kullandım. Malum partiye verenler düşünsün.
Onların düşünecek hali olsalar oy vermezlerdi zaten. Her şey belliydi, bunların olacağı belliydi. Üzerine basa basa söyledik, mülteciler, Suriyeliler, Araplar ve Afganlar başımıza dert olacak demedik mi, dedik. Onlar dinlediler mi, hayır. Çünkü onlar dinleri uğruna vatanını satan insanlar. Onlar bu vatanı hak etmiyorlar. Dinlerinde bile savaştan kaçmak haram ama kendileri öyle birkaçıyorlar ki
Ekonomik kriz ve eğitim sistemini saymıyorum bile, sadece bu mülteci sorunu bile ülkenin başına kabus yaratmaya yeter.
Bu davranışları göstermek için artık çok geç. Milletimiz en az 5-10 yıl kadar geç kaldı. Toplanan toplandı ve yuvalandı ülkenin içine. Bu saatten sonra kimseyi kovamazlar. Bu kişiler bizim Avrupa'ya karşı kozumuz değil mi zaten? Sınırlardan salmak ile tehdit edip bakım parası almıyor muyuz?
Utku92
Üstün
- Makaleler
- 1
Onların düşünecek hali olsalar oy vermezlerdi zaten. Her şey belliydi, bunların olacağı belliydi. Üzerine basa basa söyledik, mülteciler, suriyeliler, araplar ve afganlar başımıza dert olacak demedik mi, dedik. Onlar dinlediler mi, hayır. Çünkü onlar dinleri uğruna vatanını satan insanlar. Onlar bu vatanı hak etmiyorlar. Dinlerinde bile savaştan kaçmak haram ama kendileri öyle birkaçıyorlar kiişte böyle ikiyüzlü insanlar bunlar, güven olmaz böylelerine.
Ekonomik kriz ve eğitim sistemini saymıyorum bile, sadece bu mülteci sorunu bile ülkenin başına kabus yaratmaya yeter.
Bizim mahallede bile çoklar. En ufak bir olay olsa hepsi toplanıyor bir araya geliyor. Başka işler de döndürüyorlar. Hiçbir şeyleri yoktu komşumuz bizim kısa zamanda tonla şeyler almaya başladılar. Bir kısmı ne olduğu belli olmayan kişiler.
Biz burada ne dersek diyelim o malum kesim yine de akıllanmayacak hocam. Sonumuz iyi değil. Ya ileride tüm yaşlılar ölür de malum parti kesimi azalır, ya da insanların aklı başlarına gelir. Yoksa sonumuz çok kötü olacak. Güçsüz düşmanı koynumuzda besledik ve güçlendirdik. Hepsi de malum kesim yüzünden.Bizim mahallede bile çoklar. En ufak bir olay olsa hepsi toplanıyor bir araya geliyor. Başka işler de döndürüyorlar. Hiçbir şeyleri yoktu komşumuz bizim kısa zamanda tonla şeyler almaya başladılar. Bir kısmı ne olduğu belli olmayan kişiler.
Utku92
Üstün
- Makaleler
- 1
Biz burada ne dersek diyelim o malum kesim yine de akıllanmayacak hocam. Sonumuz iyi değil. Ya ileride tüm yaşlılar ölür de malum parti kesimi azalır, ya da insanların aklı başlarına gelir. Yoksa sonumuz çok kötü olacak. Güçsüz düşmanı koynumuzda besledik ve güçlendirdik. Hepsi de malum kesim yüzünden.![]()
Artık demedi deme ama bu 5 yıl içinde ne olacaksa olacak. Ya bunlar gidecek parti olarak diğeri gelecek onların da gönderip göndermeme durumunu bilemem. Çünkü şu da var en az 3 çocukdan 8'e kadar doğuruyorlar. Ya komple tümden ülkeyi kaybedeceğiz ya da hepsini gönderebilme durumu olacak bu da zor gibi. Her halükarda çok bir şey beklemeyin. Zaman geçtikçe daha da kötüleşecek.
Yeni konular
-
-
-
-
Ev ve Yaşam Sofra ve mutfak ürünlerinde 1.500 TL'ye 500 TL indirim
- Fırsat Ekibi
-
-
-
Elektronik Lenovo LOQ 17IRX10 | i5-13450HX & RTX 5050 | 43.000 TL
- mortem.dll