Devletin sahip olduğu mallar (fabrikalar, araziler vb.) satılamaz, özelleştirilemez ve üzerlerinde radikal değişiklikler yapılamaz.

Aklımda bir çok kanun var:
1) Yurt dışında yaşayanlar oy kullanamaz.
2) Arap yarımadasındaki hiçbir ülkeden turist, mülteci vb. ülkeye giremez, oraya giden bir daha dönemez.
3) Türk olmayan hiçbir birey T.C. sınırları içerisinden mülk satın alamaz.
4) Okullardan din ile alakalı bütün dersler kaldırılıp, bilimsel derslere ağırlık verilmeli.
5) Bir defa cumhurbaşkanı/belediye başkanı olan biri 10 yıl boyunca bir daha aday olamaz.
6) Kısasa kısas ceza yöntemi uygulanmalı.

Siyasal islamcıların tek tek kalabalık meydanlarda asılmaları adına bir kanun düzenlerdim yüksek ihtimal.
Bir de mülteci sorununa çözüm bulacak bir kanun yayınlayıp bunun değiştirilemez olacağına dair bir madde eklerdim.

Okullarda din dersleri yasaklanmalı. Azaltma değil komple yasaklanmalı.

Erkek sünneti 18 yaşından sonra isteğe bağlı yapılmalı.

LGBT'li bireyler sokakta olay falan çıkarırsa anında tutuklanmalı. Çünkü bunu gözümüze sokuyorlar.

IMEI kaydı denilen saçma şey kaldırılmalı.

Devlet dairelerine kullanılacak bir işletim sistemi yapılmalı. Pardus var ama çok işlevli değil.

Gereksiz üniversiteler kapatılmalı. Karabük olayını gördünüz çünkü.

Din hocaları astırılmalı.

Dindar ailelere müebbet hapis cezası verilmeli. Din adı altında çocukları boğmaya çalışıyorlar. 5 yaşındaki çocuklara oruç tutturuyorlar.

Baş örtüsü yasaklanmalı.

Cumhurbaşkanı sadece 1 kez aday olabilir.

Reşit olma yaşı 18 değil 15 olmalı.

Terör ile bağlantılı partiler kapatılmalı.

Okullarda din dersleri yasaklanmalı. Azaltma değil komple yasaklanmalı.

Erkek sünneti 18 yaşından sonra isteğe bağlı yapılmalı.

LGBT'li bireyler sokakta olay falan çıkarırsa anında tutuklanmalı. Çünkü bunu gözümüze sokuyorlar.

IMEI kaydı denilen saçma şey kaldırılmalı.

Devlet dairelerine kullanılacak bir işletim sistemi yapılmalı. Pardus var ama çok işlevli değil.

Gereksiz üniversiteler kapatılmalı. Karabük olayını gördünüz çünkü.

Din hocaları astırılmalı.

Dindar ailelere müebbet hapis cezası verilmeli. Din adı altında çocukları boğmaya çalışıyorlar. 5 yaşındaki çocuklara oruç tutturuyorlar.

Baş örtüsü yasaklanmalı.

Cumhurbaşkanı sadece 1 kez aday olabilir.

Reşit olma yaşı 18 değil 15 olmalı.

Terör ile bağlantılı partiler kapatılmalı.

Yazmaya üşenip kısa kestiğim her şeyi yazmışsınız hocam. Bire bir aynı şeyleri düşünüyorum. Ama biraz üşengecim :D

Pedofililere ve ırkcilara idam yasasi.
Irkçılık belirli bir düzeye kadar savunulmalı. Özellikle bu şartlarda iken.

Gereksiz kargaşa yaratır. Onun yerine Merve kavakçı gibi provakatifleri ve irticacıların ülkeden men edilmesi gerekli.