KS KS GTR Uzman Katılım 9 Ağustos 2024 Mesajlar 887 Çözümler 3 Beğeniler 253 Yer Manisa 27 Eylül 2024 #11 Geraltın kılıcı dedi: Hocam tipiniz anime çocuğuna veya korelilere benziyor mu? Benziyorsa açın bir tane junkok şarkısını ondan sonra kız sana gelir. He beğenmiyorsa bittin. (kirli oynayacaksın dostum.) Genişletmek için tıkla... Yok be hocam. Zaten ben şahsen tipsiz biri olarak görüyorum, diğer insanlar nasıl görüyor bilmiyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Eylül 2024
Geraltın kılıcı dedi: Hocam tipiniz anime çocuğuna veya korelilere benziyor mu? Benziyorsa açın bir tane junkok şarkısını ondan sonra kız sana gelir. He beğenmiyorsa bittin. (kirli oynayacaksın dostum.) Genişletmek için tıkla... Yok be hocam. Zaten ben şahsen tipsiz biri olarak görüyorum, diğer insanlar nasıl görüyor bilmiyorum.
Geraltın kılıcı Üstün Katılım 2 Haziran 2024 Mesajlar 6.510 Çözümler 19 Beğeniler 3.754 Yer Cintra 27 Eylül 2024 #12 Oltran dedi: Hocam kafam çok karıştı benim. Tanışarak öğrenecek, gidip yavaş yavaş tanışacak. Spontane bir biçimde. Genişletmek için tıkla... Hocam kıza gidip "Selamlar! Benim adım". Şahsen sizin kitabınızda/defterinizde gördüğüm grup vb. şeylere bayılıyorum. Örneğin,..." dese bu iş olur. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Eylül 2024
Oltran dedi: Hocam kafam çok karıştı benim. Tanışarak öğrenecek, gidip yavaş yavaş tanışacak. Spontane bir biçimde. Genişletmek için tıkla... Hocam kıza gidip "Selamlar! Benim adım". Şahsen sizin kitabınızda/defterinizde gördüğüm grup vb. şeylere bayılıyorum. Örneğin,..." dese bu iş olur.
O Oltran Üstün Katılım 6 Ocak 2024 Mesajlar 3.301 Makaleler 11 Çözümler 29 Beğeniler 8.602 27 Eylül 2024 #13 Geraltın kılıcı dedi: Hocam kıza gidip "Selamlar! Benim adım". Şahsen sizin kitabınızda/defterinizde gördüğüm grup vb. şeylere bayılıyorum. Örneğin,..." dese bu iş olur. Genişletmek için tıkla... Hocam gidecek normal konuşmaya çalışacak işte. Anlamadım ben cidden sizi.
Geraltın kılıcı dedi: Hocam kıza gidip "Selamlar! Benim adım". Şahsen sizin kitabınızda/defterinizde gördüğüm grup vb. şeylere bayılıyorum. Örneğin,..." dese bu iş olur. Genişletmek için tıkla... Hocam gidecek normal konuşmaya çalışacak işte. Anlamadım ben cidden sizi.
Geraltın kılıcı Üstün Katılım 2 Haziran 2024 Mesajlar 6.510 Çözümler 19 Beğeniler 3.754 Yer Cintra 27 Eylül 2024 #14 GTR dedi: Yok be hocam. Zaten ben şahsen tipsiz biri olarak görüyorum, diğer insanlar nasıl görüyor bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam ne kadar tipsizsiniz? Mesela zayıf mısınız yoksa kilolu mu?
GTR dedi: Yok be hocam. Zaten ben şahsen tipsiz biri olarak görüyorum, diğer insanlar nasıl görüyor bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam ne kadar tipsizsiniz? Mesela zayıf mısınız yoksa kilolu mu?
KS KS GTR Uzman Katılım 9 Ağustos 2024 Mesajlar 887 Çözümler 3 Beğeniler 253 Yer Manisa 27 Eylül 2024 #15 Oltran dedi: Hocam kafam çok karıştı benim. Tanışarak öğrenecek, gidip yavaş yavaş tanışacak. Spontane bir biçimde. Genişletmek için tıkla... Ben kızı başkasının almasından korkuyorum. Önceden yaşamıştım da, o yüzden hızlı olsun istiyorum. Geraltın kılıcı dedi: Hocam ne kadar tipsizsiniz? Mesela zayıf mısınız yoksa kilolu mu? Genişletmek için tıkla... Öyle obez kadar değil ama bir kilom var. Ama ben asıl dudak yapımdan dolayı tipsiz olduğunu düşünüyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Eylül 2024
Oltran dedi: Hocam kafam çok karıştı benim. Tanışarak öğrenecek, gidip yavaş yavaş tanışacak. Spontane bir biçimde. Genişletmek için tıkla... Ben kızı başkasının almasından korkuyorum. Önceden yaşamıştım da, o yüzden hızlı olsun istiyorum. Geraltın kılıcı dedi: Hocam ne kadar tipsizsiniz? Mesela zayıf mısınız yoksa kilolu mu? Genişletmek için tıkla... Öyle obez kadar değil ama bir kilom var. Ama ben asıl dudak yapımdan dolayı tipsiz olduğunu düşünüyorum.
Geraltın kılıcı Üstün Katılım 2 Haziran 2024 Mesajlar 6.510 Çözümler 19 Beğeniler 3.754 Yer Cintra 27 Eylül 2024 #16 @2426 hocam tam bir profesyonel yazısıdır. Bu arada hocam kızın adı ne? Adına kafiye uydurup şiir de yazılabilir. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Eylül 2024
@2426 hocam tam bir profesyonel yazısıdır. Bu arada hocam kızın adı ne? Adına kafiye uydurup şiir de yazılabilir.
2426 Üstün Katılım 8 Ocak 2024 Mesajlar 1.269 Makaleler 1 Çözümler 10 Beğeniler 1.211 27 Eylül 2024 #17 Geraltın kılıcı dedi: @3507Enes hocam tam bir profesyonel yazısıdır. Bu arada hocam kızın adı ne? Adına kafiye uydurup şiir de yazılabilir. Genişletmek için tıkla... Bence kesinlikle red yiyecek ve sapık damgası vurulacak Son düzenleyen: Moderatör: 27 Eylül 2024
Geraltın kılıcı dedi: @3507Enes hocam tam bir profesyonel yazısıdır. Bu arada hocam kızın adı ne? Adına kafiye uydurup şiir de yazılabilir. Genişletmek için tıkla... Bence kesinlikle red yiyecek ve sapık damgası vurulacak
KS KS GTR Uzman Katılım 9 Ağustos 2024 Mesajlar 887 Çözümler 3 Beğeniler 253 Yer Manisa 27 Eylül 2024 #18 Geraltın kılıcı dedi: Bu arada hocam kızın adı ne? Adına kafiye uydurup şiirde yazılabilir. Genişletmek için tıkla... İrem. 2426 dedi: Bence kesinlikle red yiyecek ve sapık damgası vurulacak. Genişletmek için tıkla... Bunu duyduğuma üzüldüm. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Eylül 2024
Geraltın kılıcı dedi: Bu arada hocam kızın adı ne? Adına kafiye uydurup şiirde yazılabilir. Genişletmek için tıkla... İrem. 2426 dedi: Bence kesinlikle red yiyecek ve sapık damgası vurulacak. Genişletmek için tıkla... Bunu duyduğuma üzüldüm.
Geraltın kılıcı Üstün Katılım 2 Haziran 2024 Mesajlar 6.510 Çözümler 19 Beğeniler 3.754 Yer Cintra 27 Eylül 2024 #19 GTR dedi: İrem. Genişletmek için tıkla... Çiçek ismi veya Ezel gibi mafya ismi olsa oradan yürürdün. Ek: Şiir seviyor mu? Benim şiir defterimden bulurum istersen. Son düzenleme: 27 Eylül 2024
GTR dedi: İrem. Genişletmek için tıkla... Çiçek ismi veya Ezel gibi mafya ismi olsa oradan yürürdün. Ek: Şiir seviyor mu? Benim şiir defterimden bulurum istersen.
KS KS GTR Uzman Katılım 9 Ağustos 2024 Mesajlar 887 Çözümler 3 Beğeniler 253 Yer Manisa 27 Eylül 2024 #20 Geraltın kılıcı dedi: Çiçek ismi veya ezel gibi mafya ismi olsa oradan yürürdün. Ek: Şiir seviyor mu? Benim şiir defterimden bulurum istersen. Genişletmek için tıkla... Seviyor diye biliyorum. Söylersen sevinirim.
Geraltın kılıcı dedi: Çiçek ismi veya ezel gibi mafya ismi olsa oradan yürürdün. Ek: Şiir seviyor mu? Benim şiir defterimden bulurum istersen. Genişletmek için tıkla... Seviyor diye biliyorum. Söylersen sevinirim.