Ben de böyle bir şey yaşamıştım, okulda çok yakın olduğun bir kız arkadaşım vardı. Ben onu sevsem de o beni sevmiyordu, arkadaş olarak görüyordu. Belirli bir süre sonra bana asla bakmayacağını anlayıp koşarak uzaklaştım. Artık konuşmuyorum kendisiyle. Beni sevse iyi mi olurdu? Evet... Ancak sevmedi, yapacak bir şey yok. Sen de konuşmayı bırakıp bu toksik ilişkiden koşarak uzaklaş derim.

Ben de böyle bir şey yaşamıştım, okulda çok yakın olduğun bir kız arkadaşım vardı. Ben onu sevsem de o beni sevmiyordu, arkadaş olarak görüyordu. Belirli bir süre sonra bana asla bakmayacağını anlayıp koşarak uzaklaştım. Artık konuşmuyorum kendisiyle. Beni sevse iyi mi olurdu? Evet... Ancak sevmedi, yapacak bir şey yok. Sen de konuşmayı bırakıp bu toksik ilişkiden koşarak uzaklaş derim.
Kankam demesi çok kolay, bak daha yazmayalı 10 saat oldu.

@EiMiko hocam bir şey yazmadınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kankam demesi çok kolay, bak daha yazmayalı 10 saat oldu.
Psikolojik destek almanı öneririm.

(Daha önceden de deneyimlediğim için söylüyorum) YKS'ye gireceğim yazmışsın, yaş olarak biraz daha yaşlıyım, benzer şeyi deneyimledim. Yani olmuyorsa olmuyor, zorlamanın alemi yok; benzer bir şeyi yaşadım ancak seninki daha kötü. Artık saplantı haline gelmiş.

Son düzenleyen: Moderatör:
Başkasını bulmadığın sürece ona takıntılı kalmaya devam edeceksin, beyin güvenli alandan çıkmak istemez. Farklı alanlar yaratman lazım, ayrıca kız açık açık istemediğini belirtmiş devam etmen hiçbir şey ifade etmiyor, ilgi aldığı için yazışmaya devam ediyordur seninle 1 kişi için boş yere ömrünü heba etme.

Ne idiği belirsiz toksik ilişkiden topuklayacaksın, şansını denemişsin zorlamanın manası yok.
Biri gider öbürü gelir, denizde balık çok.

Senin ciddi derecede kızlarla konuşma konusunda sorunun var. Bir kızla saatlerce ayıracak vaktin olmamalı olamaz. Meşgul olmalısın.