gagaplatikaa
Uzman
Hocam yani ilgisiz mi olmam lazım anlamadım.Ya keko erkekleri demiyorum ne söyledikleri nasıl davrandıkları uygula bazı kızlar arkandan gelmezse bana ulaş.
Hocam yani ilgisiz mi olmam lazım anlamadım.Ya keko erkekleri demiyorum ne söyledikleri nasıl davrandıkları uygula bazı kızlar arkandan gelmezse bana ulaş.
Hocam üstte bir arkadaş kız arkadaşlar edin yazdı. Bana çok mantıklı geldi. Ama bir kıza yazınca çok soğuk yapıyor. Mesela naber napıyosun yazıyorum sohbet başlatmaya calısıyorum saçların aşırı güzelmiş vs. sohbet başlatıyorum attığı stye veya notuna göre. Kız teşekkür ediyor gidiyor. Napmam lazım? Siz bir şeyler biliyorsunuz bence. Az bişey taktik verin de yararlanalım yaa.Şimdi gizlilik önemlidir her şeyi kıza anlatırsan konuşacak bir şey bulamazsın devamı gelmez. Merak etmesi sana kendisi isteyerek yazması anlamına gelir.
Zira kız yazdı diyelim sen hemen saniyesinde yazma sorarsa neden yazmadın diye önceliklerim var işim var de geç içeriğini de söyleme.
Bu şeyden kurtulmanın bana göre en etkili çaresi, onu engelleyip ona dair ne varsa hayatından silmek. Yoksa beyin illaki her türlü bir şekilde bir uyaran arıyor, o uyaranı bulduğunda ise geçici olarak rahatlama hissetsen bile sonrasında çok pişman oluyorsun ve tekrar başa sarıyor iş. Anlattığın çoğu şey bildiğin koskocaman bir kırmızı bayrak, bir sürü erkek arkadaşı olması, sana crushlarından bahsetmesi, yok bu ne yaptı yok şu ne yaptı işte o şunu yaptı bunu yaptı falan filan, sen onun bu halini sevmiyorsun, sen kafanda kurduğun hayali onu seviyorsun ama o senin hayal ettiğin şekilde değil, insanları değiştirmek zordur. Bir bakıma aslında konuyu anlatırken sen cevabı görebiliyorsun, onu hayatından silmen gerek, bırak duygusallığı falan bildiğin bütün işlerini maf ediyor, YKS (hayatının en önemli sınavı olabilir.) bunu ona söylemişsin ve o "tamam" demiş "kırgınca" belki de kırgınca bile değil, sadece belki sen öyle düşünüyorsun. günlük hayatta nasıl hissettiğin bile değişiyor. Onunla konuşmak ve onunla hayatına devam etmek kendine ve özsaygına ciddi bir hakaret olur, sonuçta doğru insan seni güvende ve doğru yolda olduğunu derinden hissettirir, bunu araştırman falan da ayrıca gerekmez. Yanlış insanı zaten kendin tanımlamışsın.Arkadaşlar, 7 aydır konuştuğum bir kız var. Daha önce ona açılmıştım ama beni arkadaşı olarak gördüğünü söyledi. Açılalı 4 ay oldu sayılır. Ama o zamandan beridir konuşmaya devam ediyoruz. Arkadaşça.
Ama ben hala ona karşı bir şeyler hissediyorum. Bu konu hakkında yakın zamanda da söyledi, bizden asla olamaz dedi. Birbirimize ne kadar sırrımız, pisliğimiz varsa anlattık hani. Ben seni arkadaş olarak görüyorum dedi. Benim kalbim de uslanmaz tabii, hala sevmeye devam ediyorum olmayacağını bilsem de.
İşte 7 ay oldu konuşuyoruz. Bana crush'larından bahsediyor, bahsettikçe içime daraltı geliyor. Yok birisi Instagram'ını istemiş bugün, yok birisi hikayesine alev atmış. Bana bunları söyledikçe içime bir şey saplanıyor resmen. Aşırı derecede kıskanıyorum. Ama maalesef elimden bir şey gelmiyor.
Bana sadece 3-4 tane yakın arkadaşı olduğunu, benim de bunlardan ilki olduğumu söyledi. Hatta tek erkek olduğumu. Ancak arkada başka erkeklerle yazıştığına yemin edebilirim ama kanıtlayamam.
Her neyse, bütün gün akşama kadar yazışıyoruz. Beni sevdiğini söylüyor, ben de onu sevdiğimi söylüyorum sürekli.
Ama bugün ara verme kararı aldım. 2 ay sonra YKS var. Çalışmam gerekiyor ve dikkatimi çok dağıtıyor. Bunu ona söyledim ve tamam dedi, biraz kırgınca. Ama bilmiyor ki aklımdan asla çıkmıyor. Her gece fotoğraflarına bakıp, bana aldığı hediyeye sarılıp ağlıyorum. Her dakika stalklıyorum. Privine biri eklenince acaba kim diye gün boyu düşünüyorum. Çünkü aşırı fazla erkek arkadaşı var ve bu beni çok rahatsız ediyor. Ama sevgilisi olmadığım için bir şey de diyemiyorum.
Öyle işte. Nasıl takıntı yapmadan sadece arkadaşımmış gibi davranabilirim? Şu an çok dardayım. Her gece ağlamaktan bıktım.
Hocam üstte bir arkadaş kız arkadaşlar edin yazdı. Bana çok mantıklı geldi. Ama bir kıza yazınca çok soğuk yapıyor. Mesela naber napıyosun yazıyorum sohbet başlatmaya calısıyorum saçların aşırı güzelmiş vs. sohbet başlatıyorum attığı stye veya notuna göre. Kız teşekkür ediyor gidiyor. Napmam lazım? Siz bir şeyler biliyorsunuz bence. Az bir şey taktik verin de yararlanalım yahu.
Bir de gerçek hayatta çok utangacım. Şöyle; ben tek gezerken feci derecede anksiyetem tutuyor. Ama arkadaşımla gezersem, aksiyeteden eser kalmıyor neredeyse tüm kızlara yavşayabilecek duruma geliyorum. Yani yanımda birisi olmak zorunda. Ama öyle çok dışarı çıkan birisi de değilim.
Gördüğüm her kıza yazıcam bu saatten sonra o zamanKesinlikle kız arkadaş edinin. Çünkü konuştuğunuz kızların tek konuştuğum siz değilsiniz. İlk sensin diyen kızlardan da uzak olun aman aman. İlgi görememiş senin iliğini kurutur yüksek ihtimalle de manipülasyon yapıp kandırır.
Gelelim sohbet kısmına kızın naber, nasılsın gibi sorular ile sohbet başladın devamı gelmez çünkü ilgisini çekemezsin.
Öncelikle kızın neye ilgi duyduğunu neyi yaptığını iyi bilmelisin mesela hikaye paylaştı pizza attı sen dersen ben de pizza severim diye cevapsız kalırsın, bilakis hamburger daha çok seviyorum dersen sohbeti ilerletme şansın oldukça yüksek ama tabii nabız göre şerbet vermek lazım her kızda uygulanmaz.
Hocam zaten şu an konuşmuyoruz. Kız bana tamam dedi ama o şekilde değil yanlış yazmışım. Ne zaman bir şey lazım olursa yaz seni cok seviyorum salak mal yazdı. Birbirimize hakaret ediyoruz gayet normal bir mesaj bu. Zaten sonradan yazdım ben ona kırgınca bitmesin diye, sonuçta 2 ay sonra yazıcam.Bu şeyden kurtulmanın bana göre en etkili çaresi, onu engelleyip ona dair ne varsa hayatından silmek. Yoksa beyin illaki her türlü bir şekilde bir uyaran arıyor, o uyaranı bulduğunda ise geçici olarak rahatlama hissetsen bile sonrasında çok pişman oluyorsun ve tekrar başa sarıyor iş. Anlattığın çoğu şey bildiğin koskocaman bir kırmızı bayrak, bir sürü erkek arkadaşı olması, sana crushlarından bahsetmesi, yok bu ne yaptı yok şu ne yaptı işte o şunu yaptı bunu yaptı falan filan, sen onun bu halini sevmiyorsun, sen kafanda kurduğun hayali onu seviyorsun ama o senin hayal ettiğin şekilde değil, insanları değiştirmek zordur. Bir bakıma aslında konuyu anlatırken sen cevabı görebiliyorsun, onu hayatından silmen gerek, bırak duygusallığı falan bildiğin bütün işlerini maf ediyor, YKS (hayatının en önemli sınavı olabilir.) bunu ona söylemişsin ve o "tamam" demiş "kırgınca" belki de kırgınca bile değil, sadece belki sen öyle düşünüyorsun. günlük hayatta nasıl hissettiğin bile değişiyor. Onunla konuşmak ve onunla hayatına devam etmek kendine ve özsaygına ciddi bir hakaret olur, sonuçta doğru insan seni güvende ve doğru yolda olduğunu derinden hissettirir, bunu araştırman falan da ayrıca gerekmez. Yanlış insanı zaten kendin tanımlamışsın.
Şunu demeliyim ki, sen bu kıza aşık falan değilsin; sen sadece yalnızlıktan korkuyorsun. 'Hayatımda kız kalmıyor' diyerek aslında kızı değil, kendi özgüven eksikliğini sevdiğini itiraf etmiş oldun.Gördüğüm her kıza yazıcam bu saatten sonra o zaman
Hocam zaten şu an konuşmuyoruz. Kız bana tamam dedi ama o şekilde değil yanlış yazmışım. Ne zaman bir şey lazım olursa yaz seni cok seviyorum salak mal yazdı. Birbirimize hakaret ediyoruz gayet normal bir mesaj bu. Zaten sonradan yazdım ben ona kırgınca bitmesin diye, sonuçta 2 ay sonra yazıcam.
Hocam eğer onu çıkartısam hayatımda kız kalmıyor. Şu anki arkadaşlarımla da yapamıyorum arkamdan falan konuşuyorlar uyuz ediyorlar. Yalnız kalmak istemiyorum.
Sınavdan sonra her gün o kızla buluşmayı düşünüyorum. Olmuyorsa zorlamak lazım.Şunu demeliyim ki, sen bu kıza aşık falan değilsin; sen sadece yalnızlıktan korkuyorsun. 'Hayatımda kız kalmıyor' diyerek aslında kızı değil, kendi özgüven eksikliğini sevdiğini itiraf etmiş oldun.
Kızın o 'seni seviyorum salak mal' lafı, bir erkeğe duyulan saygının veyahut sevginin değil, evdeki kediyi sevmeye benzeyen bir ilginin göstergesi. Sen de 2 ay sonra yazmak için kapıyı açık bırakarak, o yedek kulübesindeki yerini kendi ellerinle garantilemişsin.
"Arkamdan konuşan arkadaşlarım var, kız da giderse yalnız kalırım" diyorsun ya, emin ol o zehirli insanlarla kalmaktansa yalnız kalmak senin için en büyük seviye atlaması olur. Özellikle YKS'ye 2 ay kalmışken, yalnızlık bir ceza değil, en büyük kazançtır. Sana tavsiyem her ne kadar zor da olsa karı kız işlerini bırakıp YKS'ye varını yoğunu koyman. Yalnız kalmaktan korktuğun ve bu işten kurtulmadığın sürece, seni cepte gören kızların 'crush' hikayelerini dinlemeye ve onların senin hayatını mahvetmelerini izlemeye mahkum kalacaksın. Seçim senin.
Her ne kadar "şaka" diye anlatsan da yine de söylemek istiyorum ki "şaka bir yana" diyerek o kızı hala aklının bir köşesinde tuttuğunu, 'olmuyorsa zorlamak lazım' diyerek de aslında kendi değerini hala o kızın onayına veya başka insanlara bağladığını biliyoruz. Kendini kandırma. Zorlanarak olan tek şey bozuk vidadır; o da eninde sonunda yalama olur, elinde kalır, sonra da o vidayı yalama yaptım diye pişman olursun.Sınavdan sonra her gün o kızla buluşmayı düşünüyorum. Olmuyorsa zorlamak lazım.
Şaka bir yana, zaten şu an kimseyle konuşmayı düşünmüyorum. Sınavdan sonra yeni bir başlangıç yapmak istiyorum. Bakacağım artık. Şu an moralim düzeldi sayılır. Hava güneşli falan olsa keşke, az kafa dağıtırdım dışarıda. Her gün bulutlu olduğu için psikolojim bozulmaya müsait neredeyse.
Adamsın.Her ne kadar "şaka" diye anlatsan da yine de söylemek istiyorum ki "şaka bir yana" diyerek o kızı hala aklının bir köşesinde tuttuğunu, 'olmuyorsa zorlamak lazım' diyerek de aslında kendi değerini hala o kızın onayına veya başka insanlara bağladığını biliyoruz. Kendini kandırma. Zorlanarak olan tek şey bozuk vidadır; o da eninde sonunda yalama olur, elinde kalır, sonra da o vidayı yalama yaptım diye pişman olursun.
Hava bulutlu diye psikolojinin bozulması da senin hala 'dış kaynaklı' yaşadığını gösteriyor. Güneş açarsa çalışırım, kız yazarsa mutlu olurum, arkadaşım iyi davranırsa keyfim yerine gelir... Bu kafa yapısıyla YKS gibi bir sınavda üzgünüm ama seni çiğ çiğ yerler. Senin kendi güneşini o çalışma masasının lambasında yakman lazım, masa lamban mı yok? Telefonun flashini kullan, bahane arama, harekete geç. Bir şeylerden motive olmayı bekliyorsan onları bekleme, onları sen yarat.
Sana son tavsiyem; sınavdan sonra 'yeni bir başlangıç' yapacaksan, o başlangıcı aynı kızla ve arkandan konuşan o sözde "arkadaşlarınla" yapma. Yeni başlangıç demek, o toksik kalabalığı tamamen silip atmak demek.
Yalnızlık seni korkutmasın. 2 ay boyunca o masada tek başına ter dökmezsen, ilerde samimi olarak söylüyorum kalabalıklar içinde 'yalnız' ve başarısız bir adam olarak kalırsın. Şimdi o havayı mavayı bırak, o 'salak mal' mesajlarını da kafandan sil. Masanın başına geç ve o yalnızlığı bir mühimmat gibi kullan. Seçim senin dedik, umarım doğru olanı seçersin. Sağlıcakla.