5123

Deneyimli
Makaleler
2
Merhaba,

Konu reddedilirken neden reddedildiği hakkında geri dönüş yapılabilir. Mesaj silinirken veya konu reddedilirken geri bildirim yapılmıyor. Ayrıca, konu içeriğine de bir yöneticiye "Neden?" diye sorduğumuz zaman, yönetici en azından mesaja cevap verebilsin. Bazen etiketliyoruz, hiç cevap vermiyorlar. Konu sahibi konuya yorum yazmadığı zaman uyarı alabiliyoruz ama yöneticiler bir konuya etiketlediğimizde dönüş yapmıyor. :)

Tek tek yorumlar incelenip, daha sonrasında yorumların tümü silinebilir. Ben bu şekilde talepte bulunmuştum.

Çok ilgisiz kaldı bu site bence. Yönetim olarak daha aktif olması gerektiği kanaatindeyim.

Örnek olarak, bir konuda bir üye konuyu çok kirlettiği için arkadaşın tek konusunu raporladım yorumlar incelensin diye. Yöneticileri etiketlerken tüm mesajlarım siliniyor ve diğer tüm mesajlar kalıyor, ben buna ayrımcılık derim.

Demek ki konuda küfredilse karışılmayacak konuya.

Ekran Alıntısı.webp

Ekran Alıntısı.webp

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.webp
    Ekran Alıntısı.webp
    5,4 KB · Görüntüleme: 91
Son düzenleyen: Moderatör:
Artı 19 Eksi
Merhaba,

Konu reddedilirken neden reddedildiği hakkında geri dönüş yapılabilir. Mesaj silinirken veya konu reddedilirken geri bildirim yapılmıyor. Ayrıca, konu içeriğine de bir yöneticiye "Neden?" diye sorduğumuz zaman, yönetici en azından mesaja cevap verebilsin. Bazen etiketliyoruz, hiç cevap vermiyorlar. Konu sahibi konuya yorum yazmadığı zaman uyarı alabiliyoruz ama yöneticiler bir konuya etiketlediğimizde dönüş yapmıyor. :)

Tek tek yorumlar incelenip, daha sonrasında yorumların tümü silinebilir. Ben bu şekilde talepte bulunmuştum.

Çok ilgisiz kaldı bu site bence. Yönetim olarak daha aktif olması gerektiği kanaatindeyim.

Örnek olarak, bir konuda bir üye konuyu çok kirlettiği için arkadaşın tek konusunu raporladım yorumlar incelensin diye. Yöneticileri etiketlerken tüm mesajlarım siliniyor ve diğer tüm mesajlar kalıyor, ben buna ayrımcılık derim.

Demek ki konuda küfredilse karışılmayacak konuya.

Eki Görüntüle 29384

Eki Görüntüle 29385
Bununla alakalı bir çok konu açıldı ama epey gerekli bir özellik. Ama konu rapor edilirken çoğu zaman sebebi yazılıyor.

Bununla alakalı bir çok konu açıldı ama epey gerekli bir özellik.

Yok bir de dalga geçer gibi, "Sorununuz olduğunda" diyorlar. İyice sinirlerim bozuldu. Ekrana yumruk atacaktım sinirden. Zaten konu yeterince sorunlu. Hangi mesajı raporlayalım ki? Bir sürü mesaj var. Tek tek incelenip yorumlar silinmiyor mu yani?

Epey değil, bayağı gerekli bir özellik.

Çok ilgisiz kaldı bu site bence. Yönetim olarak daha aktif olmalı kanaatindeyim.

Buna katılmıyorum. Çünkü yaşadığımız her sorunda bana ve başkalarına yardımcı oldular, oluyorlar da. Saygılı bir şekilde bir öneri veya fikir belirtirseniz sizleri dikkatli, severek dinliyorlar. Reddedilen rapora sebep belirtirlerse bence de iyi olur, buna katılıyorum. Fakat detaylı yapamazlar, bu şekilde çok yük artar. Detaylı istiyorsanız bilet oluşturabilirsiniz, 72 saat içerisinde bilete dönüş yapıyorlar. Hatta bu süre içerisinde size daha hızlı dönüş yaptıkları oluyor.

Buna katılmıyorum. Çünkü yaşadığımız her sorunda bana ve başkalarına yardımcı oldular, oluyorlar da. Saygılı bir şekilde bir öneri veya fikir belirtirseniz sizleri dikkatli, severek dinliyorlar. Reddedilen rapora sebep belirtirlerse bence de iyi olur, buna katılıyorum. Fakat detaylı yapamazlar, bu şekilde çok yük artar.

Hocam bir lafım yok zaten. Sinir olduğum nokta; bir konuda bir üye konuyu kirlettiğinde, tek konuyu raporluyoruz. Açıklamasını güzel güzel yazıyoruz ''Sorununuz olduğunda iletişime geçin'' diyorlar. 100 tane mesaj var. Her biri alakasız, tartışma. Ben bir şey yazıyorum, benim mesajım siliniyor. Diğer mesajlar kalıyor. Bu ne demek?

Detaylı yanıt için bilet sistemi diye bir icat var.

Ben de biliyorum o sistemi, konu açmak daha mantıklı geldi.

Hocam bir lafım yok zaten. Sinir olduğum nokta bir konuda bir üye konuyu kirlettiğinde tek konuyu raporluyoruz açıklamasını güzel güzel yazıyoruz ''sorununuz olduğunda iletişime geçin'' diyorlar. 100 tane mesaj var her biri alakasız tartışma ben bir şey yazıyorum benim mesajım siliniyor diğer mesajlar kalıyor. Bu ne demek?

İşte bunun için bilet açmanız daha uygun olur hocam. Yöneticileri etiketlemek yerine bilet açmanız lazım. Sadece siz etiketlemiyorsunuz, herkes etiketliyor. Hal böyle olunca etiketlere nasıl yetişebilirler? Bu yönetici olan insanların özel durumları da oluyor. Bunu da unutmamanız lazım. Ben de sorun yaşadım ve bilet açtım. Yöneticilerden biri sizlere dönüş yapıyor, bu bilet sayesinde onlara derdinizi anlatabiliyorsunuz. Mesajın silinip silinmemesi konusu moderatörleri ilgilendiriyor, burada öncesi ve sonrasını bilseydim konuşabilirdik ama onun dışında iki taraf içerisinde yorum yapmam ne yazık ki doğru olmaz.

Katılıyorum, bir konu açtım. Konuda tartışma çıktı. Daha fazla tartışma çıkmaması için konumu raporladım ama ret yedim. Ret yemem problem değil ancak neden ret yediğimi anlamadım.

Katılmıyorum, her rapora detaylı açıklama yapmak zorunda değiller. Gerek duyulduğu zaman şu yüzden reddedildi şu yüzden çözüme kavuşturuldu tarzı bildirimler yapıyorlar zaten. Eksiledim.