Son zamanlarda üst üste denk geldiğim bir olay oldu bu, ben de bunun hakkında bir öneri açma kararı verdim.
Bazen bir durumu birkaç farklı yöntemle çözebiliyoruz veya konuya iki farklı güzel cevap gelebiliyor. Bence bu tip olaylar için birden fazla mesajı çözüm olarak işaretleyebilirsek çok daha iyi olur. Limit 2 veya 3 olabilir, çok olursa çözüm dağıtanlar olacaktır.
Bazı örnekler bırakacağım aşağıya.
techolay.net
techolay.net
Bazen bir durumu birkaç farklı yöntemle çözebiliyoruz veya konuya iki farklı güzel cevap gelebiliyor. Bence bu tip olaylar için birden fazla mesajı çözüm olarak işaretleyebilirsek çok daha iyi olur. Limit 2 veya 3 olabilir, çok olursa çözüm dağıtanlar olacaktır.
Bazı örnekler bırakacağım aşağıya.
Çözüldü: HDD kafalarını neden diski kaplayacak şekilde yapmıyorlar?
Bayağı uzun süredir aklıma takılan ve biraz saçma duran bir soru bu. HDD kafalarını bilirsiniz, o kafalar ile HDD'ler dönen diskin üzerinden veri okuyup yazıyorlar. Peki o kafa kısmını neden tüm diske yayıp, diskin her tarafından aynı anda veri okuyup yazmaya çalışmıyorlar? Böylece dönen...
Çözüldü: Windows 8.1'den temiz kurulum ile 10'a geçiş nasıl olmalı?
Yanımda USB ya da CD gibi yardımcı araçlar yok. Bunlar olmadan geçiş yapılabildiğinin farkındayım ancak fotoğraf arşivlerimi alarak temiz kurulum yapmak istiyorum. Aklımda arşivleri ZIP şeklinde MediaFire sitesine atıp daha sonra geçiş yaptığımda bu dosyayı oradan indirmek var. Başka yol var ise...
Son düzenleyen: Moderatör: