Devrimci Kedi

Üstün
Makaleler
1
Yer
Beylikdüzü/İstanbul
Arkadaşlar böyle 30 saniyelik şarkılar yapıyorlar ya müzisyenler. Ömer Öz gibi. Ben de onun gibi bir şey yapmak istiyorum. 6 yıldır bateri çaldığım için müzik kulağım bayağı iyi. Gitar bilgim ise aşırı az. Birkaç akor öğrensem, onlarla kısa şarkı çalabilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar böyle 30 saniyelik şarkılar yapıyorlar ya müzisyenler. Ömer Öz gibi. Ben de onun gibi bir şey yapmak istiyorum. 6 yıldır bateri çaldığım için müzik kulağım bayağı iyi. Gitar bilgim ise aşırı az. Birkaç akor öğrensem, onlarla kısa şarkı çalabilir miyim?

Onların kullandığı akorlar biraz zor bence baştan başla komple gitar çalmayı ogren.

Hocam ben illa onların akorlarını istemiyorum. Kolay akorlarla başlarım diye düşünündüm. Sınav senesinde öğrenmek zor geliyor hocam.

Soyle söyleyeyim onların dışında akor kullanırsan kulağa hoş gelmeyebilir bazı tonlar var şarkılara güzel uyuyor bazıları var şarkıların içinden geciyor.

5 akor bilirsen Türk pop ve rockunun %95ini çalabilirsin.