Boyun kaç?Benim kadınlarla alakam yok kendim tatmin olmuyorum.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 15 Aralık 2023
- Makaleler
- 1
Psikolojik destek alman gerekmesi dışında kendinle yüzleşmeyi dene. Mesela boyun aklına geldigi an kendini baskila. Veya 120 saniye ile alakalı kendi kendini toparla "120 olsun işte daha ne sayıyorsun." usulü aklından geçire geçire baskıla. En iyi geçici çözüm bu olur ama psikolojik destek şart bence.
Ben ederım.
Karanlıklar içinde çöp kovası düşün, etraf siyah sadece çöp kovası olsun, bu düşünceleri anı seçer gibi son kez düşündükten sonra tek tek içine fırlat.
Takıntılı düşüncelerini ''bir daha düşünmeyeceğim'' gibisinden, tam tersi kendi lehine kullan. Düşünmemeye takıntı yap yani. Kabaca böyle.
Şu 120 saniye olayını da beyin terbiyesi yapmaktan başka bir şey geçirmez, 1-2 gün daha yaparak vedalaş sonrasında bırak. Yapma sadece... Beyninden vurulmuşa döneceksin, garip olacaksın ama geçecek. Farklı şeyler düşün, özsaygın takıntından üstün olsun.
Bunun dışında meditasyon iyi geliyor, ben de arada yapıyorum. Anlıyorum strese sokma kendini.
1.73
Gerçi biraz kısa olduğu doğru ama pek kafaya takılacak durum değil bence.
- Makaleler
- 1
Hocam bu adama bu laf denir mi yaGerçi biraz kısa olduğu doğru ama pek kafaya takılacak durum değil bence.
Ayrıca hocam yaşınız 15-16 ise daha da uzar boyunuz.
Arkadaşımız upuzun Maşallah. Lafaya yakmasın kızlar peşinde otomatik koşar zaten.Hocam bu adama bu laf denir mi ya
Ayrıca hocam yaşınız 15-16 ise daha da uzar boyunuz.
tear
Üstün
- Makaleler
- 34
Tanrı başka dert vermesin.
Millet nelere takıyor arkadaş.
Elma ısıran
Üstün
OKB. Tedavisi olan bir durum. Kendi kendine belirli teknikleri “doğru” şekilde uygulamak zordur. Tedavi olmak bir öğrenme süreci gerektirir. Bu konuya bütçe ayırmanı ve profesyonel desteğe başvurmanı şiddetle öneririm. Sonunda yaşayacağın mental güç ve hayat kalitesi artışı hiçbir parayla ölçülemez, inan bana. Geçmiş olsun arkadaşım.