Black ops 6 sevdiniz mi ?

• Oy verenlerin toplamı
    18
Call of Duty serisi artık para için çıkan bir seri. Evet eski oyunları da aynı sebepten çıktı ancak o zaman kendini kanıtlamak isteyen, oyuncuların gönlüne taht kurmak isteyen ekipler vardı. Şimdi ise mikro ödemelerle uğraşan, vasat hikaye ve bir önceki oyunun aynısı fizikleri birkaç ekleme ile çıkartan bir oyun var. Çocukluğumu iyi geçirmeme sebep olan bu serinin geldiği nokta beni üzüyor.

Ayarları yapıp denedim 2 3 dakika kadar. Teknik açıdan çok beğendim. Keyifli bir oynanışı var. Hikayeyi, bitirdikten sonra yorumlayabilirim.

Youtube üzerinden baktığım kadarıyla neredeyse tamamına yakınını oynamışım oyunun, son 1 saatim kalmış. Öncelikle, bir önceki oyun yani MW3'e göre iyi olmuş bunu inkar edemem. Ama eski COD oyunlarına bakarsak bu oyunun esamesi bile okunmaz. Grafik iyi, senaryo vasatın üstü, birkaç aksiyon sahnesi güzel. Başka da bir esprisi yok. Eski Black Ops oyunlarında veya orijinal Modern Warfare serisinde bizleri hayran bırakan, yıllar geçmesine rağmen aklımıza geldikçe tebessümle hatırlamamıza sebep olan neydi? Özenle yazılmış senaryo, bağ kurabildiğimiz yan karakterler, sürükleyen bölüm tasarımları ve durmak bilmeyen aksiyonuydu. Bu oyuna baktığımda ise içi boş dağınık bölümler (saçmasapan korku bölümü, sırf olması için yapılan multiplayer tarzı 1-2 bölüm) ve bağ kuramadığımız bomboş bir hikaye ve yan karakterler. Game Pass ile oynanır, oynanmaz bir oyun değil ancak geçmişteki COD serilerine aşık biri olarak çok da bir tat alamadım.