Yer
Cintra
Sabah: 1 su bardağı lor peyniri, 1 orta boy domates ve 2 yumurtayı omlet yapıp yiyorum. Yanında içecek olarak soğuk kahve ve pasiflora içiyorum. Sonrasında ise Omega-3 hapımı alıyorum.

Öğlen (spor öncesi): 1 su bardağı yulaf, 3 çay kaşığı hurma pekmezini karıştırıyorum. Yanında 1 yeşil elma yiyorum. İçecek olarak ise soğuk kahve içiyorum. Supplement olarak 5g Kreatin alıyorum.

Sporum: Çoğunlukla ortalama ağırlıklarla 3x10 tekrarlı 6 hareket yapıyorum.

Spor sonrası: Züber Hi Protein Vegan versiyonunu yiyorum.

Akşam: 1 tabak olacak şekilde soya soslu tavuk yiyorum. Yanında ise 1 adet büyük boy patates haşlıyorum.

Yatmadan önce: 1 adet magnezyum, çinko içerikli hap alıyorum ve melisa çayı içiyorum.

Kahve tarifi: 3 çay kaşığı hurma pekmezi, 2-3 arası kahve ve UHT süt kullanıyorum.

Sizce spor programımda eksik veya yapmamam gereken bir alışkanlık var mı? Neyi değiştirirsem daha iyi olur?

Ne kadar ağır çalışıyorsunuz ya da bir bölgeyi haftada kaç kez çalışıyorsunuz bilmiyorum ama 6 hareket bir kas grubu için gereksiz fazla.
Beslenmesine dikkat eden birisine benzediğiniz için kalori hesabı yaptığınızı varsayıyorum. Spor öncesi öğünde daha hızlı sindirilen karbonhidratlar tercih edebilirsiniz (haşlanmış patates, pirinç gibi.), yulafı da kahvaltıda tüketebilirsiniz tercihen.

Ne kadar ağır çalışıyorsunuz ya da bir bölgeyi haftada kaç kez çalışıyorsunuz bilmiyorum ama 6 hareket bir kas grubu için gereksiz fazla.
Beslenmesine dikkat eden birisine benzediğiniz için kalori hesabı yaptığınızı varsayıyorum. Spor öncesi öğünde daha hızlı sindirilen karbonhidratlar tercih edebilirsiniz (haşlanmış patates, pirinç gibi.), yulafı da kahvaltıda tüketebilirsiniz tercihen.
2 kas grubunu 6 hareketle çalışıyorum. 3 tane göğüs yaptım diyelim diğer 3 tanesini arka kol şeklinde yapıyorum.

Ek: Yeni programıma tekrar batığımda günlük ortalama 8-9 hareket yapıyorum.

Çok az. Kilonuz zaten boyunuza göre normal/az. kaloriyi arttırın clean bulka geçin. Uzun vadede size çok zarar verir bu kalori miktarı.
Hocam, günlük ortalama 2400-2700 arası kalori tüketmem lazım fakat ben yağ oranımı azaltıp sonrasında Clean Bluk metodunu yapmak istiyorum. Bu sebeple bu şekilde yapıyorum. Çok yanlışsa pilav vb. karbonhidratlarla 2300 kalori civarlarına çıkartırım.

Ek: Muhtemelen günde atıştırdıklarımla (fıstık, yoğurt, hurma vb.) 2000 kalori civarlarına çıkıyorumdur.

Hocam, günlük ortalama 2400-2700 arası kalori tüketmem lazım fakat ben yağ oranımı azaltıp sonrasında clean bluk metodunu yapmak istiyorum. Bu sebeple bu şekilde yapıyorum. Çok yanlışsa pilav vb. karbonhidratlarla 2300 kalori civarlarına çıkartırım.

Bakın anlıyorum ancak normalin 600-700 kalori aşağısını tüketmek hiç sağlıklı değil. İnternette gördüğünüz göbekte sıfır yağ 40cm kollu vücuda doğal olarak erişilmez. Onun yerine clean bulk düz göbek büyük üst vücut daha iyi ve daha sağlıklıdır.