Bakın anlıyorum ancak normalin 600-700 kalori aşağısını tüketmek hiç sağlıklı değil. İnternette gördüğünüz göbekte sıfır yağ 40cm kollu vücuda doğal olarak erişilmez. Onun yerine clean bulk düz göbek büyük üst vücut daha iyi ve daha sağlıklıdır.
Doğru fakat benim istediğim zaten 0 göbek değil. Karın kası hizası tam göründükten sonrasında direkt Bulk atmaya başlayacağım. Ayrıca ortalama bir diyette 500 kalori açığı esastır. Benim tükkettiğim diyette ortalama 1846 kalori mevcut. Fakat ek olarak yediklerim ile 2000-2100 civarlarına kadar rahatça yükseliyorum. Bu sebeple aşırı bir sorun hissetmiyorum. Muhtemelen 2 hafta kadar daha yaptıktan sonra hedefime ulaşacağım. O zamandan sonrasında direkt bir bulk atmak benim için daha mantıklı geliyor.

Doğru fakat benim istediğim zaten 0 göbek değil. Karın kası hizası tam göründükten sonrasında direkt bulk atmaya başlayacağım.

Ve o görüntü kaybolacak.😅

Muhtemelen 2 hafta kadar daha yaptıktan sonra hedefime ulaşacağım. O zamandan sonrasında direkt bir bulk atmak benim için daha mantıklı geliyor.

Kaç ay bulk kaç ay definasyın yapıyorsunuz? Aynı kiloda en azından iki üç ay kalın derin. Yoksa definasyondan bulk, bulktan drfinasyona hemen geçerseniz emeklerinizin çoğu boşa gitmiş olacak.

Ve o görüntü kaybolacak.😅

Kaç ay bulk kaç ay definasyın yapıyorsunuz? Aynı kiloda en azından iki üç ay kalın derin. Yoksa definasyondan bulk, bulktan drfinasyona hemen geçerseniz emeklerinizin çoğu boşa gitmiş olacak.
O zaman kiloya ulaştıktan sonra 2500 kalori civarlarına kadar yükseltirim direkt. Korunum sağlarım 2-3 ay boyunca.

O zaman kiloya ulaştıktan sonra 2500 kalori civarlarına kadar yükseltirim direkt. Korunum sağlarım 2-3 ay boyunca.

Dediğim gibi uzun süre düşük kalori sadece kilo verdirtmiyor. Kortizol artışı bununla beraber bağışıklık sistemi zayıflaması kilo vermede zorlaşma ve deri kalitesi düşme gibi birçok soruna yol açar. Her zaman sağlam yiyip sağlam spor yapılsın derin. Sırf sixpack için hacimden vazgeçmem. Kalori açığını 500'den 200-300 bandına çekmeye çalışın. Zaten boyunuz kilonuza göre iyi.

Dediğim gibi uzun süre düşük kalori sadece kilo verdirtmiyor. Kortizol artışı bununla beraber bağışıklık sistemi zayıflaması kilo vermede zorlaşma ve deri kalitesi düşme gibi birçok soruna yol açar. Her zaman sağlam yiyip sağlam spor yapılsın derin. Sırf sixpack için hacimden vazgeçmem. Kalori açığını 500'den 200-300 bandına çekmeye çalışın. Zaten boyunuz kilonuza göre iyi.

200-300 civarlarına yükseltirim zor olmaz. Zaten çok az kaldığı için bende yük hissetmemek için bunu düşünüyordum. Ekstra bir şey eklicem muhtemelen bugünden itibaren. Sağolun hocam. :giggle::coffee: