Olayların %90'ının sorumlusu belediye. Lisansı veren belediye itfaiyesi. Siz gibi heyecanlı gençleri boş boş kandırıp hayatını kaybeden insanlar üzerinden siyasete sürüklüyorlar. Kaçınız gerçekten hayatını kaybeden insanlara üzülebildiniz? Burada boş konuşmayı bir kenara bırakıp gerçekleri konuşalım. Amaç burada hükümeti savunmak değil, boş boş burada hiçbir şey hakkında gerçekten bilgi sahibi olmadan konuşmanız rahatsız ediyor.
Sen siyaseti ne sanıyorsun ? Biz HEYECANLI GENÇLERE siyasetin tanımını yapar mısın ?

Olayların %90'ının sorumlusu belediye. Lisansı veren belediye itfaiyesi. Siz gibi heyecanlı gençleri boş boş kandırıp hayatını kaybeden insanlar üzerinden siyasete sürüklüyorlar. Kaçınız gerçekten hayatını kaybeden insanlara üzülebildiniz? Burada boş konuşmayı bir kenara bırakıp gerçekleri konuşalım. Amaç burada hükümeti savunmak değil, boş boş burada hiçbir şey hakkında gerçekten bilgi sahibi olmadan konuşmanız rahatsız ediyor.

Lisansı veren belediye değil, Tanju Özcan lisansı verenin Bakanlık olduğunu duyurdu. Biraz araştırıp bulabilirsin.
Ayrıca benim görüşüm bu ülkede neredeyse hiç kimse tarafından benimsenmeyen demokratik sosyalizmdir. Benim görüşüm işçiyi üstte tutar ve bu burjuvazi sevdalıların yerle yeksan olmasını amaçlar.
He daha da kötüsüne geliyorum; Benim insanların hayatına üzülüp üzülmememi sen değil benim vicdanım belirliyor. Benim vicdanım da onlara üzülüyor. Beni veya buradakileri sorguladığın kadar gidip hükümeti sorgulasaydın bu facianın %10'u bile olmayacaktı sevgili dostum.
Boş boş bilgi sahibi olmadan konuşmuyorum, ben oranın belediye başkanının ağzıyla veya kanunla konuşuyorum. Doğru anlayın dediklerimizi.

Sen siyaseti ne sanıyorsun? Biz HEYECANLI GENÇLERE siyasetin tanımını yapar mısın?

Oraya girme, oraya girersek konudan çok çıkarız.

@8126

Bolu Belediye Başkanı'nın açıklamasından bir kesit. İhtiyacın olan cümle burada.

Son düzenleyen: Moderatör:
Lisansı veren belediye değil, Tanju Özcan lisansı verenin Bakanlık olduğunu duyurdu. Biraz araştırıp bulabilirsin.
Ayrıca benim görüşüm bu ülkede neredeyse hiç kimse tarafından benimsenmeyen demokratik sosyalizmdir. Benim görüşüm işçiyi üstte tutar ve bu burjuvazi sevdalıların yerle yeksan olmasını amaçlar.
He daha da kötüsüne geliyorum; Benim insanların hayatına üzülüp üzülmememi sen değil benim vicdanım belirliyor. Benim vicdanım da onlara üzülüyor. Beni veya buradakileri sorguladığın kadar gidip hükümeti sorgulasaydın bu facianın %10'u bile olmayacaktı sevgili dostum.
Boş boş bilgi sahibi olmadan konuşmuyorum, ben oranın belediye başkanının ağzıyla veya kanunla konuşuyorum. Doğru anlayın dediklerimizi.

@8126

Bolu Belediye Başkanı'nın açıklamasından bir kesit. İhtiyacın olan cümle burada.

Gayet konuyla bağlantılı aslında "siyaset yapanlar utanmıyor mu" gibi bir söylemi var arkadaşın. Muhtemelen hayatında oy bile vermemiş, ne hakkında konuştuğundan bir haber bir kardeşimiz. Tahminimce yurt dışında yaşıyor. İsterse bakanlık, isterse Tanju Özcan'dan kaynaklansın suçlunun en ağır cezayı almasını sağlayacak olan şey siyasettir. Zaten yayın yasağı geldiğinden sorumlusu belli ama neyse.

Gayet konuyla bağlantılı aslında "siyaset yapanlar utanmıyor mu" gibi bir söylemi var arkadaşın. Muhtemelen hayatında oy bile vermemiş, ne hakkında konuştuğundan bir haber bir kardeşimiz. Tahminimce yurt dışında yaşıyor. İsterse bakanlık, isterse Tanju Özcan'dan kaynaklansın suçlunun en ağır cezayı almasını sağlayacak olan şey siyasettir. Zaten yayın yasağı geldiğinden sorumlusu belli ama neyse.
Ben tartışma çıkmasın diye demiştim öyle.

@8126

Düzenli kontrolleri ve yeterlilik soruşturmasını yapan belediye itfaiyesi. Turizm bakanlığı itfaiyeden "yeterli değil" uyarısı gelmedikçe kontrol yapmaz. Tanju veya bakanın ne dediği önemli değil, işin bir doğrusu vardır birde bunun gibilerin kendini aklamak için söyledikleri. Aynı şekilde boş boş en ufak şey bilmeden konuşmaya devam ediyorsunuz.

Hiçbir konu hakkında bilgisi olmayıp her konuda insanlara sataşan, sırf zıtlaşmış olmak için zıtlasan Emrullah isimli arkadaşı fazla ciddiye almanızı önermem. Baya önce kendisini susturmuştum ve her denk geldiğinde mesajları ile ne kadar susturulmayı hak ettiğini tekrar ve tekrar kanıtlıyor.

Büyükşehir belediyesi nedir, belediye nedir, Kartalkaya hangi belediye sınırlarında bulunur, turizm özel alanı nedir, turizm bakanlığı ne iş yapar vb. vb. hiçbir şey bilmeden üstüne üstlük "Bugün siyaset yapmayın" diye tam olarak bir AKP'li ağzı ile konuşan bir kardeşimiz kendisi. AKP'lilere kalsa 24.000 kişinin öldüğü Hatay depremini bile konuşmayacaktık.

Otel sahibinin bir kaybı yok. Sigortadan parasını alacak üstüne yanan bina yerine lüks, yeni bir bina yapacak. Ölenler öldü.

Düzenli kontrolleri ve yeterlilik soruşturmasını yapan belediye itfaiyesi. Turizm bakanlığı itfaiyeden "yeterli değil" uyarısı gelmedikçe kontrol yapmaz. Tanju veya bakanın ne dediği önemli değil, işin bir doğrusu vardır birde bunun gibilerin kendini aklamak için söyledikleri. Aynı şekilde boş boş en ufak şey bilmeden konuşmaya devam ediyorsunuz.
Birincisi, otellerin gerekli lisanslarını veren bakanlıktır. Lisansların verilmesinde binada oluşan yangın vs. gibi durumlarda acil kaçış yerleri gibi alanların yeterliliğini de Turizm Bakanlığı lisansı vermeden önce denetler.
Bunu algılayamamış olmanız bi tık üzücü.
Daha da kötüsü; Belediye başkanlığının otelleri denetleme yetkisi yoktur,18023 sayılı kanunla birlikte Turizm Bakanlığı tarafından denetlenmektedir.
Son cümlenizi birebir iade ediyorum size.

He bu arada Emrullah 'Bey , deprem konusundaki o dönem hosting sektörünün en önemli şirketlerinden birisi olan Oculeth firmasında çalışırken zamanında VDS'lerimizin tamamını sorgu sistemlerini iyi yönde kullanan beyaz şapkalı arkadaşlarımızla paylaşıp gece gündüz kayıp kişilerin listesini dağıtımında aktif rol almıştık.
O depremde de ben birçok dostumu kaybettim Hatay'da, gecemizi gündüzümüze katıp kardeşlerimizi bulmak için uğraştık. Sizin o AKP'li dostlarınız bize o günleri unutturmak için elinden geleni de yapıyordu.
Ben deprem zamanında 27TL'lik ödenmemiş faturamız olduğu için tam 44 makineyi kapatıp birçok beyaz şapkalı dostumu yarı yolda bıraktım. Bilmem anlatabiliyor muyum?
Yani sizin o hassasiyet ve vicdan diye tabir ettiğiniz şeyi ben Maraş depreminde hayli derinden hissedip üstüme düşeni fazla fazla da yaptım.

Son düzenleme:
Bu zamana kadar onlarca böyle felaket yaşadık. Hiçbirinde sorumluların hak ettiği cezayı aldığını hatırlamıyorum. Umudum yok ama umarım bu sefer alırlar. Kimin ihmali, denetimsizliği varsa yazıklar olsun. Daha büyük şeyler yazardım ama ceza yemek istemiyorum...

Son düzenleyen: Moderatör:
66 kişi hayatını kaybetmiş hala siyaset yapmaya utanmayanlar var. Ne diyelim ki, bu hükumet kadar bu zihniyette ülkenin başına bela.
Sen ne anlatıyorsun dostum? Her şey siyasettir senin yediğin yemekten gittiğin okula kadar her şey siyaset ile bağlantılı 66 insan ölmüş sorumluları suçlamak yerine “Allah istemiş öyle olmuş” mu diyeceksin?