Hem dinleyici bulmak için konu açıp hem de aynı konuda milleti azarlamak da ayrıca büyük bir başarı.
Hem dinleyici bulmak için konu açıp hem de aynı konuda milleti azarlamak da ayrıca büyük bir başarı.
@III. Osman hocam bu arada psikolojik destek şart size.Adana'da bir gün buluşabiliriz @III. Osman olmaz mı?
Anlamı falan yok, acıyı çekersin veya çektirirsin bu dünya böyle. Çektiğin psikolojik çile sadece hormonlarının sana oynadığı bir oyun. Fiziksel acı da sinirlerinin uyarısı. Fiziksel bir acı çektiğin zaman nasıl elini çekiyorsun. Psikolojide'de aynısını yap. Başka dünya da olmadığına göre çabucak acıdan sıyrılmaya bakmak gerek.
Öbür tarafta vs. karşılığını alacağım zaten düşüncesine bağlanma bağlanırsan çabuk ölürsün. Aynı şekilde fiziksel acılarını umursamayıp bileğini kesen bir insan gibi.
Zayıflar ve güçlüler. Güçlüler yaşar zayıflar ölür dünyanın bir tek bu yasası var.
Kendi çektiğin problemlerin hıncını insanlardan almak sana bir şey kazandırmaz, sadece "bu troll banlansın artık" diye üyelerin birleşmesine sebep olursun. Ayrıca sana yardımcı olmayan çalışan insanları bile terslemen, belki kurabileceğin sağlıklı ufacık bir sosyalleşme şansını da en başından yok ediyor. Sonra kafayı yediğin için forumda konu açıp, sözde çare arıyorsun.Konuma gelenlere hoşgörü ve saygı göstermeyi vaat ettiğimi hatırlamıyorum.
Evet bu yüzden keşke güçsüzlerin doğal seleksiyon ile yok olduğu dönemde daha kendi benliğime varamadan yok olsaydım. Günümüz doğal seleksiyonun önüne geçtiği için benim gibi sorunlu ve güçsüz insanları da hayatta tutuyor.
Kendi çektiğin problemlerin hıncını insanlardan almak sana bir şey kazandırmaz, sadece "bu troll banlansın artık" diye üyelerin birleşmesine sebep olursun. Ayrıca sana yardımcı olmayan çalışan insanları bile terslemen, belki kurabileceğin sağlıklı ufacık bir sosyalleşme şansını da en başından yok ediyor. Sonra kafayı yediğin için forumda konu açıp, sözde çare arıyorsun.
Korkağım.Hiç psikolojik destek cart curt saçmalamayacağım. Yolunu kendin çizersin. Madem dobrasın bu kadar, son dobralığını da yap![]()