Thanos
Üstün
27, 28 yaşında uzayan kaç kişi gördünüz? Bence gayet komik.
27, 28 yaşında uzayan kaç kişi gördünüz? Bence gayet komik.
Boyun zaten halihazırda uzun hocam. Çevremde 1.85-2.00 arası da insan gördüğüm için düşündürücü buldum önermeyi. Yoksa haklısın.Tek tük hocam, sokakta yürürken bir kere bile 1.81 boyumla kısa hissetmedim, belki 1.83'te olmuş olabilirim bilmiyorum. boy ölçülürken biraz kambur duruyorum. 1.81 veya 1.83 her neyse bir kısalık hissetmedim.
30 yaşına kadar epifiz plaklarınız kapanmıyorsa bunda başka bir sorun vardır.
Son 2 aydır spora tekrar başladım üst vücut çalışıyorum şu an. Kız etkileme gibi bir isteğim yok tamamen keyif aslında uzun olma isteği. Bu boyla bile her bindiğim araçta direksiyon ayarı yapıyorum. Ama dediklerinizden sonra tekrar düşünebilirim isteyip istememeyi teşekkürler.Uzun boylu birisi olarak diyorum ki hiçbir artısı yok sporla ilgilenmezseniz. Sadece üstünüze giydiğiniz çoğu şey yakışır, bir de günümüz kızlarını etkiliyor bu durum. Boyunuz kısa değil, ancak uzun da değil. Testo hocanın da dediği gibi önce bir plaklar adına röntgen çektirin. Baktınız kapanmış, yapacak bir şey yok. Böyle yaşamaya alışacaksınız.
Bir de merak ediyorum, neden uzun olmak istiyorsunuz? Her gün daha fazla sırt ağrısı çekmek için mi, ağırlık kaldırırken daha dikkatli olmanız gerektiği için mi, en basitinden bir arabaya binerken bile direksiyon ayarı yapmanız gerektiği için mi?
Doğruladığım önerme. Bu işler böyledir, sizden uzunu geldiği zaman bir nevi dumura uğrarsınız.
1.80 olursun sanki. 1.80 ve üzeri de gayet ideal boylar bence erkekte.
Neden hoşunuza gitmedi söylediklerim her yerden saldırıyorsunuz.Fake AI kız fotoğrafı koyan eleman 180 üstü istiyor.
Kimse sana "su kadar CM daha uzayacaksin" diyemez maalesef. Daha dogrusu diyebilirler, bir taraflarindan sallayabilirler de bu bilimsel olarak pek de gecerli olmayacaktir.
Genetik ve cevresel faktorler onemli. 18 yas fiziksel gelisimin cok buyuk oranda gerceklestigi bir yas maalesef. Radikal bir degisim bekleme. "sut iceyim de sabah kalktigimda uzamis olayim" gibi hatali bir beklentiye girme.