Bu öneri uygulamaya geçirilmeyecektir.

Emre.py

Üstün
Makaleler
1
Yer
Adana
Boy konularına "sağlık problemi yaşanmadığı müddetçe" gerek yok.
Herhangi bir sağlık probleminden sonra boyda bir değişiklik olur, o zaman açarsın zaten.

Yaşım 9, boyum 2 metre 33 santimetre, boyum kısalır mı? 😥

Buranın teknoloji temelli bir forum olduğunu düşünüyorum. Ayrıca biz doktor da değiliz. En doğru şeyleri doktorlar söyleyecektir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Artı -6 Eksi
Sağlık kategorisinde kimse tedavi olmak için konu açmıyor, doktora gitmeden önce fikir edinmeye çalışıyorlar. Technopat'ta işin cıvkının çıkma sebebi "... yaşımdayım mastürbasyon yapmalı mıyım?" gibi konular açmalarıydı.

Sağlık kategorisinde kimse tedavi olmak için konu açmıyor, doktora gitmeden önce fikir edinmeye çalışıyorlar. Technopat'ta işin cıvkının çıkma sebebi "... yaşımdayım mastürbasyon yapmalı mıyım?" gibi konular açmalarıydı.
Hocam boy konularında fikir edinmeye falan çalışana hiç denk gelmedim. Ha dediğim gibi bir durum belirtip soru sorsalar ona da sıkıntı yok. Sadece şu yaşta şu boy kilo normal mi deyip insanlardan yorum bekliyorlar.

Sanmıyorum da, yaptığım ironiler fazla abartı oluyor.

Neyse en azından bu konuda insanlar taşlamak yerine hak vermişler fikir sahibine. Ki elbette ben moderatör değilim. Konuyu açtığım kategori öneri kategorisi zaten.

"Planlanmıyor" adı altında olan bir öneriyi neden açarsınız ki? Moderatör değilsiniz, biliyorum. Ama buna rağmen "planlanmıyor" etiketi alan öneriyi tekrardan açmanız bunu dikte etmeniz demektir. Bu sefer anlatabildiğimi düşünüyorum.

Hocam boy konularında fikir edinmeye falan çalışana hiç denk gelmedim. Ha dediğim gibi bir durum belirtip soru sorsalar ona da sıkıntı yok. Sadece şu yaşta şu boy kilo normal mi deyip insanlardan yorum bekliyorlar.
O dediğiniz konulara katılıyorum. Uzun olup normal mi diye soranlar gerçekten ucube duruyor fakat diğer türlü sorun görmüyorum.