Boy uzaması için vitamin önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan rauay
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 26
  • Görüntüleme Görüntüleme 486
  • Etiketler Etiketler
    önerisi
Hocam 15cm maksimum uzama miktarı ve riskli 10cm standarttır genellikle. Ki çok riskli bir iştir. İltihap olursa bacaklar bile gidebilir.
Biliyorum. Benim boy 168. Gencken ciddi ciddi bozmustum kafayi,gidip yaptiracaktim. Aylarca kollarda bacaklarda civi oluyor, surekli cekistiriyorlar vucudunuzu. Felc ihtimali de varmis dediginiz gibi. Vazgectim. 10.000 de bir ihtimaldir gelir beni bulur. Neyse, arkadasimiz baska dert gormesin. 190 boyuyla pek minik kalmis.

İnsanlar bana uzunsun diyorlarda ben kendime uzun gelmiyorum.

Tamam tamam, 10 cm de olur. Anlastik o zaman. Pazarlik payi birakmistim zaten.

-7 cm ne dersin.

Hocam şöyle bir resim var ben yaptım bilerek yüzler belli olmasın diye beyazlı benim orta siyahlı 178 en sol 1.80'lerde bir şey

-7 cm ne dersin.

Hocam şöyle bir resim var ben yaptım bilerek yüzler belli olmasın diye beyazlı benim orta siyahlı 178 en sol 1.80'lerde bir şey
190 boyla "kisayim, uzamak istiyorum" deyip dusuncelerimi soruyorsan sorma bence. Mahkemelik oluruz sonra.

İnsanlara göre uzunum ama kendime kısa geliyorum muhtemelen alıştığımdan.
Sen hic sehirlerarasi otobuse ya da B segment otomobile binmedin galiba. Cunku o boydaki insanlara iskence gibi geliyor o saatler. Pro basketbolcu degilsen ideal boy 185

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…