Biliyorum. Benim boy 168. Gencken ciddi ciddi bozmustum kafayi,gidip yaptiracaktim. Aylarca kollarda bacaklarda civi oluyor, surekli cekistiriyorlar vucudunuzu. Felc ihtimali de varmis dediginiz gibi. Vazgectim. 10.000 de bir ihtimaldir gelir beni bulur. Neyse, arkadasimiz baska dert gormesin. 190 boyuyla pek minik kalmis.Hocam 15cm maksimum uzama miktarı ve riskli 10cm standarttır genellikle. Ki çok riskli bir iştir. İltihap olursa bacaklar bile gidebilir.
Detaylar
Kim cevapladı?Testo Unit
Üstün
- Makaleler
- 4
İnsanlar bana uzunsun diyorlarda ben kendime uzun gelmiyorum.
Psikoloğa gitmek daha mantıklı bir seçimdir ortopedi yerine.
Sen uzun degilsin ki, sırıksın sen. Fasulye sırığı. Bana da versene 15 cm be, n'olur! O zaman 183 ile dev gibi oluyorum, yeter bana.İnsanlar bana uzunsun diyorlarda ben kendime uzun gelmiyorum.
Sen uzun degilsin ki, sırıksın sen. Fasulye sırığı. Bana da versene 15 cm be, n'olur! O zaman 183 ile dev gibi oluyorum, yeter bana.![]()
Bana 176 kalıyor sana versem.
Tamam tamam, 10 cm de olur. Anlastik o zaman. Pazarlik payi birakmistim zaten.
Tamam tamam, 10 cm de olur. Anlastik o zaman. Pazarlik payi birakmistim zaten.![]()
-7 cm ne dersin.
Hocam şöyle bir resim var ben yaptım bilerek yüzler belli olmasın diye beyazlı benim orta siyahlı 178 en sol 1.80'lerde bir şey
190 boyla "kisayim, uzamak istiyorum" deyip dusuncelerimi soruyorsan sorma bence. Mahkemelik oluruz sonra.-7 cm ne dersin.
Hocam şöyle bir resim var ben yaptım bilerek yüzler belli olmasın diye beyazlı benim orta siyahlı 178 en sol 1.80'lerde bir şey
190 boyla "kisayim, uzamak istiyorum" deyip dusuncelerimi soruyorsan sorma bence. Mahkemelik oluruz sonra.![]()
İnsanlara göre uzunum ama kendime kısa geliyorum muhtemelen alıştığımdan.
Sen hic sehirlerarasi otobuse ya da B segment otomobile binmedin galiba. Cunku o boydaki insanlara iskence gibi geliyor o saatler. Pro basketbolcu degilsen ideal boy 185İnsanlara göre uzunum ama kendime kısa geliyorum muhtemelen alıştığımdan.