Boy uzatma ameliyatı olmak

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 1589
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 28
  • Görüntüleme Görüntüleme 615

1589

Üstün
Makaleler
13
Merhaba, 18'ime geldiğimde ameliyat olma düşüncem var. Ameliyatı Platinle değil de sanırım kemikte mikro kırıklar açılarak kemiği büyütüp yapılan bir ameliyat varmış, onunla yapacağım. Bilginiz var mı?
Boyum 1.55 ve bugün röntgen çekindiğimde kemik aramın kapandığı söylendi. Daha fazla uzamayacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
10 cm ya uzarsın ya uzamazsın yine kısa olursun. 1 yıl da sancısını çekersin. Parası da çok. Fiziksel şeylere kafa yormak yerine insan olarak kendine değer vermek daha mantıklı bir seçenek.
Yine kısa olacağım önemli değil, hiç uzamayacağım yere 8 cm bile gayet yeterli bir şey benim için. Dışarıda gezerken güvensiz hissediyorum.
Bu platinsiz yapılan ameliyat konusunda herhangi bir bilginiz var mı? Kemiklerde mikro kırıklar açılıp kemikler büyütülüyormuş. Artık ne olduğu belirsiz insanlarla dolu bir ülkede kendi insani değerlerime önem vermem de önemsiz.

Hocam yaşınız kaç? Bu ameliyata girip boyu uzayan ama fiziksel kabiliyetini büyük ölçüde kaybeden çok insan var. Boyunuzun uzunluğunu fırsata çevirip vucut geliştirmeye başlayabilirsiniz.
Vücut geliştirmeyi yaklaşık 4 aydır yapıyorum ama cidden bu benim için yeterli bir kriter değil. 16 yaşına gireceğim ekimde ama kemik aram kapandığı için daha uzamam mümkün değil. Kemik yaşım 17 çıktı, 18 olunca tamamen duruyor ki 18 olmak üzere muhtemelen. Sadece parmaklarımda açıklık kalmış onun da boya bir etkisi yok.

Merhaba, 18'ime geldiğimde ameliyat olma düşüncem var. Ameliyatı Platinle değil de sanırım kemikte mikro kırıklar açılarak kemiği büyütüp yapılan bir ameliyat varmış, onunla yapacağım. Bilginiz var mı?
Boyum 1.55 ve bugün röntgen çekindiğimde kemik aramın kapandığı söylendi. Daha fazla uzamayacağım.

Millet laf etmesin diye o kadar acıya tahammül edecek misin cidden?

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı Alt