2 devletin birbirini yiyişi yüzünden 3 kuruşluk malzeme bulunan gıdalara yöneliyor insanlar. Garip.

2 devletin birbirini yiyişi mi? Tamam.

Filistin için 3 paragraf yazıp Doğu Türkistan'ı tek cümle ile belirtmeniz çok ikonik olmuş hocam. Gördüm zaten o cümleyi itinayla okudum merak etmeyin.
Sizin adınıza konuşmuyorum, ama ona bakarsan kimse Filistin için ses çıkarmıyorken Doğu Türkistan'a da ses çıkarılmıyordu. Sırf Türküz ve Arap ölsün kafa yapısından dolayı bazıları sahtece Doğu Türkistan diyor.

Bu boykot işi gerçekten komik bir duruma geldi. Adamı görüyorsun "boykot boykot" diye geziyor, sosyal medyada boykot ürünü kullananlara laf ediyor. Gerçek hayatta bir bakıyorsun elinde iPhone. Kahkahaya boğulmamak elde degil gerçekten. Madem Amerika İsrail'e destek veriyor ve sen İsrail'e hiçbir şekilde faydan dokunmasın istiyorsun, o zaman dağa çıkıp bir mağarada yaşaman lazım. Bugün Amerika dediğimiz ülke piyasanın her yerinde. Yiyecek ve içecek üzerine hizmet veren şirketleri boykot ederek bir yere ulaşamaz veya bir mesaj veremezsiniz. Bu sizi sadece komik duruma düşürür.

Sizin adınıza konuşmuyorum ama ona bakarsan kimse Filistin için ses çıkarmıyorken Doğu Türkistan'a da ses çıkarılmıyordu. Sırf Türküz ve Arap ölsün kafa yapısından dolayı bazıları sahtece Doğu Türkistan diyor.

Sırf Filistinden taraf olmamak adına Doğu Türkistan konusu açan adam gidip sağda solda Türkçülük yapmasın bir zahmet. Zerre kadar samimi değil çünkü.

Sizin adınıza konuşmuyorum, ama ona bakarsan kimse Filistin için ses çıkarmıyorken Doğu Türkistan'a da ses çıkarılmıyordu. Sırf Türküz ve Arap ölsün kafa yapısından dolayı bazıları sahtece Doğu Türkistan diyor.
Çünkü ne mecliste sesini çıkaran var, ne elinde sosyal medya kitlesi olup bilinçlendirme yapan var, ne de bu konu hakkında konuşan siyasetçi var.
Yıllardır böyle, çocukluğumdan beridir bilincindeyim merak etme ki her Türk evladı öyle olmalı.

Yıllardır kanayan yaramız, ve Sırf Türk olduğum için de evet Doğu Türkistan'ı bile savunurum.

Sizin adınıza konuşmuyorum ama ona bakarsan kimse filistin için ses çıkarmıyorken Doğu Türkistan'a da ses çıkarılmıyordu. Sırf türküz ve Arap ölsün kafa yapısından dolayı bazıları sahtece Doğu Türkistan diyor.

Ben şahsen insanların ölmesine karşıyım. Ama söz konusu zamanında bizim insanlarımızı öldürenler olunca çok takmıyorum. Ne İsrail'i ne Filistin'i savunuyorum. Bize düşen tek şey böyle bir coğrafyada bize modern bir cumhuriyet bırakan Atatürk'e teşekkür etmek.

Boykota karşı değilim "boykot boykot" diyen insanlara karşıyım. Katılmıyorum ama katılana karışmıyorum ama katılan benim zevkime giyinişime yemeğime karışıyor. O kim ki beni yönetiyor bana yöneticilik taslıyor. Alakasız ama sınıfta da bu tiplere sınıfça tahammül edemiyoruz.

Ben şahsen insanların ölmesine karşıyım. Ama söz konusu zamanında bizim insanlarımızı öldürenler olunca çok takmıyorum. Ne İsrail'i ne Filistin'i savunuyorum. Bize düşen tek şey böyle bir coğrafyada bize modern bir cumhuriyet bırakan Atatürk'e teşekkür etmek.

Senin insanını öldüren oradaki ölen bebekler mi?

Ölen bebekler ve çocuklar dışında bana ne? Bugün agalarla Coca-Cola çekirdek yaptık, çok keyifliydi biliyor musun?

Ben çok dikkat etmiyorum ama boykot edilen şeyler genelde pahalı şeyler olduğu için normalde de almıyordum. Ailem biraz dikkat ediyor o sayede ben de yemiyorum.