Vitaminlerle vs. uğraşmak yerine endokrin bölümüne randevu alıp gitmeni öneririm.
Hiçbir şey yapmasa yine uzar. Yaşı daha küçük. Erkeklere büyüme plaklari 20'ye kadar gidiyor diye biliyorum.
Vitaminlerle vs. uğraşmak yerine endokrin bölümüne randevu alıp gitmeni öneririm.
5 cm etkilemez hocam. Maksimum 184 falan olurdunuz. Boy %90 genetiktir.
Ben 19 yaşıma gireceğim bu sene.
Boyumun uzamasının neredeyse durduğunu hissediyorum.
Benim en çok uzadığım dönem lise başlangıcı veya 11. sınıf sonuna kadardı.
Hocam öyle diyorsunuz evet ama ben o zamanlar saatlerce oyun oynardım, güneş görmezdim, spor yapmazdım. Sabah 6'da yatardım yani potansiyeli çöp ettim.
Babam da 10. sınıfın sonuna kadar kısayış bir anda uzamış.
Hiçbir şey yapmasa yine uzar yaşı daha küçük erkelrde büyüme plaklari 20'ye kadar gidiyor diye biliyorum
Geçmiş olsun hocam, sağlıktan önemli değil. Kafayı böyle şeylere takmamak lazım.
Tamamdır hocam, hepinize teşekkür ederim. Aklıma soru takılırsa yazarım.O çok genetik durum kimin ne zaman uzayacağı belli olmaz. Bu durumu çok önemseme, sen vücudunu sağlıklı tutmaya bak, boyun zaten olacağı yere varır, takviyelerle kafayı bozma.
Benim plaklar 16 yaşında kapandı, endokrin bölümüne gitmesem hala uzayacağım diye hevesleniyordum şu an
Bu şekilde kafa yormak yerine bir şeyler geç olmadan alanında uzman kişilere görünmek en mantıklısı, plaklar kapandığı için tedavi uygulanmadı bana.
Benim plaklar 16 yaşında kapandı, endokrin bölümüne gitmesem hala uzayacağım diye hevesleniyordum şu an
Bu şekilde kafa yormak yerine bir şeyler geç olmadan alanında uzman kişilere görünmek en mantıklısı, plaklar kapandığı için tedavi uygulanmadı bana.