Mesela Bibi'nin sakızını hiperşarj ile atarsan rakibe değdiğinde 2 sakız oluyor, colletle adama gittiğinde 2 collet gitmiş gibi oluyor, öteki daha az vuruyor. Gölgesi gibi bir şey. Ultiye göre daha yavaş doluyor.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 15 Aralık 2023
- Makaleler
- 1
Benim durum da o, oyundan nefret ediyorum aşırı P2W ama herkes oynayınca sen de oynuyorsun.Lise de 8 ders var arkadaşların oynayınca sen de oynuyorsun mecburen.
Oyunda para vererek daha iyi karakterler aldığımız doğru ama her karakterin kendine has özelliği olması bu sorunu kapatıyor.Ben 7. Sınıf'tayken oyuna sövdüğüm bir video çekmiştim. Sonra sildim tabii ama o oyunla işim bitti artık. Şaka bir yana popülaritesi hızlı söner bence. Benim sınıfta da bu oyunu oynayan birçok insan var. Oynasınlar tabii, beni ilgilendirmiyor ama ben oyunun P2W kaynadığını düşünüyorum yine de.
Genel problem o.
Düşündürücü
Yetkin
Ulti gibi bir şey ama 11 levelde açılıyor ve açması zor diye biliyorum.
Bugün serviste 12. Sınıfla bizim karşı sınıftan bir arkadaş oynuyordu.10. sınıfa gidiyorum, okulda 11'ler bile oynuyor. Herkes kafa dağıtmalık oynuyor ama.
Efsaneviden veya 5000 altınla alınıyor.Ulti gibi bir şey ama 11 levelde açılıyor ve açması zor diye biliyorum.
@Düşündürücü @Emile A239
Anılarım gözümde canlandı ağlayacağım sanırım

önceki hesabım 17K kupaydı ama ben bir tane adama supercell ID hesabımı verince gitmişti.
O zamanlar çok cahildik çoook.

Sonrasında bu hesabı açtım ve evet hayatsız gibi oynuyordum.
Anılarım gözümde canlandı ağlayacağım sanırım
Son düzenleme:
- Makaleler
- 1
Evet benzerini yaşadım@Düşündürücü @Emile A239 Eki Görüntüle 28065
Anılarım gözümde canlandı ağlayacağım sanırımönceki hesabım 17K kupaydı ama ben bir tane adama supercell ID hesabımı verince gitmişti.
Physic
Üstün
Vakit geçirmek için oynuyorum. Mobil taraflı Supercell oyunları benim için yerleri ayrıdır.
Yeni konular
-
-
-
-
-
60.000 TL bütçe ile Gaming.Gen.TR hazır sistem karşılaştırması
- Angus Young
-
Akılalmaz güvenlik açığı: Kullanılmış numaraları yeniden satıyorlar
- Rubiks Cube