Ana gmail hesabıma değil yan hesabıma gelmiş %95 indirim. Ama ben bunu oyunumda kullanamıyorum. Ne yapabilirim? Oyuna girdiğim zaman 6₺ yerine 199₺ olarak gösteriyor.
Merhaba. Ana hesabıma indirim gelmemiş ancak ikinci mailime gelmiş. Brawl starda Pass almak istiyorum ancak indirim uygulanmıyor. Nasıl kullanabilirim bu indirimi?
techolay.net
İndirimin geldiği mail hariç, diğer mailleri Google Play'den ve cihazdan kaldırmayı dener misiniz?
Ana gmail hesabıma değil yan hesabıma gelmiş %95 indirim. Ama ben bunu oyunumda kullanamıyorum. Ne yapabilirim? Oyuna girdiğim zaman 6₺ yerine 199₺ olarak gösteriyor.
Merhaba. Ana hesabıma indirim gelmemiş ancak ikinci mailime gelmiş. Brawl starda Pass almak istiyorum ancak indirim uygulanmıyor. Nasıl kullanabilirim bu indirimi?
techolay.net
İndirimin geldiği mail hariç, diğer mailleri Google Play'den ve cihazdan kaldırmayı dener misiniz?
Bu wikiHow makalesi, telefondaki Google hesabına ait oturumu kapatarak Android üzerinden Google Play'den nasıl çıkış yapacağını öğretir. Bu makale ayrıca, bilgisayarda Google Play'in web sitesinden nasıl çıkış yapılacağını gösterir....
Ana Gmail hesabıma değil yan hesabıma gelmiş %95 indirim. Ama ben bunu oyunumda kullanamıyorum. Ne yapabilirim? Oyuna girdiğim zaman 6₺ yerine 199₺ olarak gösteriyor.