Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Bu konudaki çözümü deneyin:
techolay.net
Çözüldü: 2. mailime gelen Play Store %95 indirimi nasıl kullanılır?
Merhaba. Ana hesabıma indirim gelmemiş ancak ikinci mailime gelmiş. Brawl starda Pass almak istiyorum ancak indirim uygulanmıyor. Nasıl kullanabilirim bu indirimi?
İndirimin geldiği mail hariç, diğer mailleri Google Play'den ve cihazdan kaldırmayı dener misiniz?
Yan hesabınızda kod falan varsa onu normal hesabınıza yazın.Ana gmail hesabıma değil yan hesabıma gelmiş %95 indirim. Ama ben bunu oyunumda kullanamıyorum. Ne yapabilirim? Oyuna girdiğim zaman 6₺ yerine 199₺ olarak gösteriyor.
Hocam işte kod şeklinde değil. Öyle olsa zaten konu açmazdım.Yan hesabınızda kod falan varsa onu normal hesabınıza yazın.
techolay.net
Merhaba. Ana hesabıma indirim gelmemiş ancak ikinci mailime gelmiş. Brawl starda Pass almak istiyorum ancak indirim uygulanmıyor. Nasıl kullanabilirim bu indirimi?
İndirimin geldiği mail hariç, diğer mailleri Google Play'den ve cihazdan kaldırmayı dener misiniz?
Ayarlara girin ve diğer hesapların bağını silin.
www.wikihow.com.tr
Google Play'den Nasıl Çıkış Yapılır?: 10 Adım (Resimlerle)
Bu wikiHow makalesi, telefondaki Google hesabına ait oturumu kapatarak Android üzerinden Google Play'den nasıl çıkış yapacağını öğretir. Bu makale ayrıca, bilgisayarda Google Play'in web sitesinden nasıl çıkış yapılacağını gösterir....
www.wikihow.com.tr
Merhaba. Ana hesabıma indirim gelmemiş ancak ikinci mailime gelmiş. Brawl starda Pass almak istiyorum ancak indirim uygulanmıyor. Nasıl kullanabilirim bu indirimi?techolay.net
Telefonda ikinci alan oluşturup öyle denesem olur mu?
Bu konuda net bir bilgim yok ama aynı işlem gibi duruyor. Tek bir hesabı göreceğinden olur diye düşünüyorum.Telefonda ikinci alan oluşturup öyle denesem olur mu?
Tamamdır hocam öyle deneyeyim. Olursa burdan yazarım zaten.Bu konuda net bir bilgim yok ama gene aynı işlem gibi duruyor. Tek bir hesabı göreceğinden olur diye düşünüyorum.
Ana Gmail hesabıma değil yan hesabıma gelmiş %95 indirim. Ama ben bunu oyunumda kullanamıyorum. Ne yapabilirim? Oyuna girdiğim zaman 6₺ yerine 199₺ olarak gösteriyor.
Bende böyle bir konu açtım. 6 TL gelene kadar maillerini hesabından kaldırıp dene. İndirim gelen mail kullanılana kadar.
Yeni konular
-
-
3.000 TL bütçe ile Xbox Series S için kulaklık önerisi
- BronxDominician
-
-
-
-
-
-