Çözüldü Brawl Stars hesabım kilitlendi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan PCRaptor
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 27
  • Görüntüleme Görüntüleme 2B
  • Etiketler Etiketler
    brawl stars
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

PCRaptor

Yetkin
Yer
Istanbul
12 bin kupalık hesabımı kurtarmaya çalışırken şimdi kullandığım 12 bin kupalı hesabımı kilitlediler. Bot ile konuştuğum zaman Clash of Clans hesabı kurtarma soruları soruyor. Brawl Stars bilgilerimi girdiğimde ise “kurtarma işlemini yapamadık” diyor. Nasıl kurtarabilirim hesabı mı?

Çözüm
Hocam 31K kupalı kardeşimin hesabından yazdım temsilcimiz 48 saat içinde size dönecektir yazdı.
Size hesabı hangi şehirde kurduğunuzu, kaç yıl veya ay önce kurduğunuzu, isim değiştirdiyseniz önceki isminizi, daha önce veya şimdiye kadar giriş yaptığınız bütün cihazları soracaklar. Sonra 48 saat içinde dönüş yapıp bir bağlama e-postası istiyorlar.
Hocam ertesi gün baktım bot ile yaptığım konuşma silinmişti.

Son düzenleme:
Hadi yine iyisin. Sabah konuyu tekrar görünce hala mı çözülemedi diye biraz araştırayım dedim. Ve işine yarayacak bir şey buldum. Aşağıda vereceğim linke yapabiliyorsan giriş yap. Yapamıyorsan yenisini aç öyle giriş yap. Yazılabilir bir form açılacak. Oraya bilgileri girip durumu anlatırsın.

Son düzenleme:
Artı -1 Eksi
Hocam şöyle bir yanıt geldi.

@409

@409 @Vira

Hocam önceki ismi telefonu falan sordular ilk işlemin faturasını attım yapamadık diyor BP Plus almıştım onun faturasını atsam olur mu?

Son düzenleme:
Yapamadık derken? Faturayı mı bulamadın? Yoksa Supercell faturayı mı kabul etmedi?

Herhangi bir satın alımın faturasını atıp ne aldığını altında belirt. Hesabı nerede kurduğunu, hangi cihaz ile açtığını, oyuna genelde nereden girdiğini, hangi mailde olduğunu, ne zaman kurduğunu vs hepsini aklına ne geliyorsa belirt. Ne kadar çok detay verirsen o kadar çok kanıtlamış olursun. Eğer olumlu olursa 12-13 saat içinde ya bir son mail alacaksın ya da hesabının mailine aktarıldığı veya kurtarıldığına dair bildirim gelecek.

Hocam hesaba ilk satın alımı supercell store'da yaptım. Hocam galiba eski ismimde % işareti vardı ismin neresinde olduğunu bilmediğim için mi olmadı? Dediğiniz bilgileri verip deneyeceğim.

Hocam oyun içinden konuşun diyor.

Son düzenleme:
Bu yanıtlar ne yanlış boş mesajlar?
20 gün boyunca benim de kilitlendi ve açtırdım.
Kilitli hesaba girip oradan destekle iletişime geçin. Orada ilk başta size alışveriş yaptınız mı diyor yaptıysanız onun fatura detayının SS atacaksınız (ilk satın işlemi) sonra size birisi gelip soru soracak.
Hesabın ilk adı, hangi cihazda oluşturdun, hangi cihazla oynadın. Bunları soracak.
Cevap ver ama 4-5 günü bulur, yoğunluk var. Eğer doğrularsa yeni Gmail'e bağlayacaklar senden Supercell ID istemeyen bir Gmail soracak vereceksiniz kod gelecek yazıp giriş yapacaksınız.

Hocam "engellenmiş hesap" mı "başka bir oyun hesabı" mi?

Ayrıca ilk işlemin faturasını istedi ben ilk işlemi supercell store'den yapmıştım. Onun faturasını mı yoksa iOS cihazında yaptığım ilk satın alma işleminin faturasını mı göndereceğim? Ben iOS da yaptığımı gönderdim doğrulayamadık dedi konuşmayı kapattı.

Bir de ben eski ismimi tam hatırlamıyorum hocam. Son olarak hangi hesaptan yazdığımız önemi var mı yani kupası önemli mi?

Maalesef hesabı kurtaramazsınız, bilgiler önemli. 12 bin çok az zaten ben 20 günde kasarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…