12 bin kupalık hesabımı kurtarmaya çalışırken şimdi kullandığım 12 bin kupalı hesabımı kilitlediler. Bot ile konuştuğum zaman Clash of Clans hesabı kurtarma soruları soruyor. Brawl Stars bilgilerimi girdiğimde ise “kurtarma işlemini yapamadık” diyor. Nasıl kurtarabilirim hesabı mı?
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Size hesabı hangi şehirde kurduğunuzu, kaç yıl veya ay önce kurduğunuzu, isim değiştirdiyseniz önceki isminizi, daha önce veya şimdiye kadar giriş yaptığınız bütün cihazları soracaklar. Sonra 48 saat içinde dönüş yapıp bir bağlama e-postası istiyorlar.Hocam 31K kupalı kardeşimin hesabından yazdım temsilcimiz 48 saat içinde size dönecektir yazdı.
xlandivand
Uzman
Merhaba, nasıl kurtardın? Bana da yardımcı olur musun? Her yöntemi denedim, gezmediğim forum kalmadı. Oyuna para yatırmadığım için faturam dahi yok. Google Play'den arkadaşımdan rastgele Brawl Stars faturası göndersem kabul ederler mi? 39k kupalık hesap.
- Makaleler
- 20
Çözüm mesajında, detaylı olarak açıklanmış.Size hesabı hangi şehirde kurduğunuzu, kaç yıl veya ay önce kurduğunuzu, isim değiştirdiyseniz önceki isminizi, daha önce veya şimdiye kadar giriş yaptığınız bütün cihazları soracaklar. Sonra 48 saat içinde dönüş yapıp bir bağlama e-postası istiyorlar.
Faturan yoksa kurtarman çok zor.Merhaba, nasıl kurtardın? Bana da yardımcı olur musun? Her yöntemi denedim, gezmediğim forum kalmadı. Oyuna para yatırmadığım için faturam dahi yok. Google Play'den arkadaşımdan rastgele Brawl Stars faturası göndersem kabul ederler mi? 39k kupalık hesap.
fastmorion
Uzman
Engellenmiş hesap seçeneğinden mi kurtardın yoksa başka bir oyun hesabından mı?
Nasıl kurtardığını her şeyini detayı detayına anlatır mısın?
Engellenmiş hesap seçeneğinden mi kurtardın yoksa başka bir oyun hesabından mı?
Hocam önce başka bir hesaptan denedim, olmadı. Sonra kendi telefonumda(ban yiyen hesaptan) denedim. Hesabınızın hangi e postaya kaydedildiğini, hangi cihazlarda oynadiginizi, eski kullanıcı adınızı ve alışveriş yaptıysanız (App Store'ya da Google Play) faturasını istiyor. Eğer tüm bilgileri doğru verirseniz hesabınızı taşımak için ayrı bir e-posta isteyecek. Sonra açıldı.
mustafa çağatay
Üyecik
Aga kilitli hesapta destekle iletişime geçince kimlik doğrulama başarısız oldu diyiyorBu yanıtlar ne yanlış boş mesajlar?
20 gün boyunca benim de kilitlendi ve açtırdım.
Kilitli hesaba girip oradan destekle iletişime geçin. Orada ilk başta size alışveriş yaptınız mı diyor yaptıysanız onun fatura detayının SS atacaksınız (ilk satın işlemi) sonra size birisi gelip soru soracak.
Hesabın ilk adı, hangi cihazda oluşturdun, hangi cihazla oynadın. Bunları soracak.
Cevap ver ama 4-5 günü bulur, yoğunluk var. Eğer doğrularsa yeni Gmail'e bağlayacaklar senden Supercell ID istemeyen bir Gmail soracak vereceksiniz kod gelecek yazıp giriş yapacaksınız.
Knk biraz bekleyince geldi bende ama senden daha yüksek kupalı bir arkadaşından desteğe yazAga kilitli hesapta destekle iletişime geçince kimlik doğrulama başarısız oldu diyiyor
Vira
Üstün
- Makaleler
- 1
Bendede olmuştu. Oyuna girin, girdikten sonra desteğe tıklayın. Sonra oyunu arka plandan da kapatın. Oyuna yeniden girip desteğe tıkladığınızda girer.Aga kilitli hesapta destekle iletişime geçince kimlik doğrulama başarısız oldu diyiyor
Örnek:
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
30.000 TL'ye kadar kahve makinesi önerisi
- derindevlethikmet
-
Red ve linear Black Switch'lerden daha sessiz Switch'ler hangileridir?
- Koneko Toujou
-