Nedense beni çok sarıyor, tek hesaplaşma atıp çıkıyorum hep. Etkinlik gelirse onu yapıyorum. Kupa kasmak da aşırı kolay eskiye göre. 2018 yılı hesap. Oynamak isterseniz oynarız, kullanıcı ID fotoğrafta.

İstek attım, Shelly adım. Harbiden eskiden 850 üstüne çıkmak bile zorluyordu. Şu an randomlarla bile 2K yapılıyor. Ben de eskiden full hesaplaşma oynardım da son 3 aydır sadece savaş topu oynuyorum, en çok o sarıyor ya. Hesaplaşmada wintrade olayları can sıkıcı. 3V3'te iyi bir takım bulunca bayağı iyi oluyor. Telefonum iyi olsa master'a çıkmayı denerim ama bir süre sonra internetle telefon yetmiyor.

İstek attım, shelly adım. Harbiden eskiden 850 üstüne çıkmak bile zorluyordu. Şu an randomlarla bile 2K yapılıyor. Ben de eskiden Full hesaplaşma oynardım da son 3 aydır sadece savaş topu oynuyorum, en çok o sarıyor ya. Hesaplaşmada wintrade olayları can sıkıcı. 3V3'te iyi bir takım bulunca bayağı iyi oluyor. Telefonum iyi olsa Master'a çıkmayı denerim ama bir süre sonra internetle telefon yetmiyor.

Bir daha yollar mısın, seni yanlışlıkla sildim sanırsam baktımda şimdi. Takımlaşma olayı cidden çok kötü, hele ki 100-200k kupalarda çok oluyor gördüğüm kadarıyla. Takım oyunları da pek sarmıyor beni ya ama oynayınca da güzel oluyor. Ben bayağı hesaplaşma oynuyorum, takım oyunları da oynamak şart bana artık:)

Bir daha yollar mısın, seni yanlışlıkla sildim sanırsam baktımda şimdi. Takımlaşma olayı cidden çok kötü, hele ki 100-200k kupalarda çok oluyor gördüğüm kadarıyla. Takım oyunları da pek sarmıyor beni ya ama oynayınca da güzel oluyor. Ben bayağı hesaplaşma oynuyorum, takım oyunları da oynamak şart bana artık:)

Yolladım. Eklemek isteyen olursa hesabı bırakıyorum aşağı.

Screenshot_20260618_204242_Brawl Stars.webp