Dazti

Becerikli
Merhabalar, onlarca kişi 3.parti yazılımlarla oyun sunucularını çökertiyor.
Özellikle yüksek kupalarda her maç atmaya başladı, sizce ne zaman düzelecek?

Bu arada Brawl Stars ne çocuk musun derseniz, bilgisayar oyunları ilgimi çekmiyor mobil oyunlarda da sadece bu oyun hoşuma gidiyor. Yaşım küçük değil yoksa.

Son düzenleme:
Merhaba, onlarca kişi 3.parti yazılımlarla oyun sunucularını çökertiyor.
Özellikle yüksek kupalarda her maç atmaya başladı, sizce ne zaman düzelecek?

Bu arada Brawl Stars ne çocuk musun derseniz, bilgisayar oyunları ilgimi çekmiyor mobil oyunlarda da sadece bu oyun hoşuma gidiyor. Yaşım küçük değil yoksa.

Oyunu biz yapıp kurmadığımız için ne zaman düzeleceğini firma hariç kimse bilemez.

Ben "brow stars" kurucusu Bülent Yıldızlar.
Sorununuzu tam olarak açıklar misiniz?

Şaka bir yana, bir zamanlar wintrade diye kavram vardı. 2023 2024 gibi öyle yapanlar çökerttiyor olabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yüksek kupa dediğin aralık nedir?
1000 kupa üstü rastgele oluyor eşleştirme ama girdiğim modda en az 1100 kupa oluyorlardı.

Oyunu biz yapıp kurmadığımız için ne zaman düzeleceğini firma hariç kimse bilemez.
Tahmin anlamında sormuştum, eğlencesine yani birazda :D

Ben "brow stars" kurucusu Bülent Yıldızlar.
Sorununuzu tam olarak açıklar misiniz?

Şaka bir yana, bir zamanlar wintrade diye kavram vardı. 2023 2024 gibi öyle yapanlar çökerttiyor olabilir.
Crasher'ı yapan kişilerin telegramını biliyorum bir anda çıktılar yine,rusların internete erişimini biraz kısmak lazım bence.

Brawl Stars'a karşı saldırı olduğu bilgisini nereden edindiniz? Belki de sizin internetinizde veya cihazınızda problem vardır.
Hayır,bazen oyunun sunucuları kendi çöküyor öyle bir maç denk geldi ama bahsettiğim durumda maç bittiğinde ortada bir kişi ve etrafta yükler oluyor 🤔

Sadece merkezî sunucularda çalışan bir oyun mu bu? Yoksa isteyen kişiler de oyun sunucusu kurabiliyor mu?