Şu sıralar herkes tekrar oynamaya başlamış, sizin düşünceleriniz neler?
Bir aralar ben dahil çok kişi oynuyordu. Sonra LAZ, YBJ gibi Brawl Stars YouTuberleri Minecraft'a geçti. Onlar geçince herkes Brawl Stars'ı bıraktı. Zaten o ara oyundaki kutu sistemi kalktı, ve gene bir düşüş yaşadı.
Şimdi bahsettiğim LAZ ve YBJ gibi Youtuberler Brawl Stars'a baştan döndüler. Onlar dönünce herkes tekrardan oynamaya başladı. Zaten Türkiye içinde Brawl Stars'ı ayakta tutan belirli Youtuberlar vardı. Bunları spoiler içinde vereceğim.
Screenshot_2024-03-11-10-47-55-845.webp
Screenshot_2024-03-11-10-48-10-876.webp
Screenshot_2024-03-11-10-48-28-416.webp
Screenshot_2024-03-11-10-48-48-309.webp

Bunların hepsi Brawl Stars'a geçince tüm çocuk kitle de döndü. Eskiden bebek oyunu diyen kitle şimdi başından kalkmıyor.

Bir aralar ben dahil çok kişi oynuyordu. Sonra LAZ, YBJ gibi Brawl Stars YouTuber'leri Minecraft'a geçti. Onlar geçince herkes Brawl Stars'ı bıraktı. Zaten o ara oyundaki kutu sistemi kalktı, ve gene bir düşüş yaşadı.
Şimdi bahsettiğim LAZ ve YBJ gibi YouTuber'ler Brawl Stars'a baştan döndüler. Onlar dönünce herkes tekrardan oynamaya başladı. Zaten Türkiye içinde Brawl Stars'ı ayakta tutan belirli YouTuber'lar vardı. Bunları spoiler içinde vereceğim.

Bunların hepsi Brawl Stars'a geçince tüm çocuk kitle de döndü. Eskiden bebek oyunu diyen kitle şimdi başından kalkmıyor.

Onur Bilge o dönemden salmayan tek kişi sanırım. 2021'de de oynuyordu hala aktif içerik üretiyor, sevdiğim birisiydi.

Onur Bilge o dönemden salmayan tek kişi sanırım. 2021'de de oynuyordu hala aktif içerik üretiyor, sevdiğim birisiydi.
Evet Onur Bilge hiç bırakmadı. Brawl Stars tarafından seçilen resmi içerik üreticilerinden biri. Oyunda kendi kodu var bile. Yani pek bırakmaz bu yüzden. Daha doğrusu Supercell oyunlarını oynar.
Rozetmen de aynı şekilde. YouTube'u bırakmış bir ara ama geri dönmüş. Supercell oyunlarına devam ediyor gene kendisi.
Yani Supercell tarafından bende böyle bir şekilde seçilsem bende oyunu bırakmam.

Gidiyorsun 25 bin kupa kasıyorsun para yatırıp özel karakter alan 4 bin kupalık hesap sana tek atıyor. Bu saçmalıklar varken oynanacak oyun değil, kitlesi 8-10 yaş zaten onu saymıyorum bile.

Hayatımda sadece 2-3 defa kardeşimin telefonundan oynamıştım ve şansa bala maçı kazanmışım.😎

Pek mobil oyunlar ile aram yoktur ancak bu tür oyunları oynayan kitlenin genel olarak 18 yaş altı bir kesim olduğunu fark ettim ve tekrar popüler olmasının nedeninin bu kitle olduğunu düşünüyorum.

Supercell deprem zamanı yardım yapmış galiba Onur Bilge videoda diyordu hiç haberi çıkmamıştı.
Doğrudur ama ondan yükseleceğini sanmıyorum. Yoksa internette haberlerini görürdük. Hem deprem 1 yıl önce oldu. Oyun 2024'ün başlarında yükselmeye başladı.

Oynayanlara lafim yok da bu tarz elemanlari izleyenler cidden toplumdan temizlenmeli.

Oyunu ayakta tutanlardan biri bu adam desem.