XEfe.Bey Üstün İlk 1.000! Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 2.615 Makaleler 1 Beğeniler 4.224 22 Temmuz 2024 #41 Annem ben taşıyamam pazara gel dedi bende gittim yandım sıcaktan. Hava yanıyor Allah dışarıda çalışanlara yardım etsin. Recep Baltaş dedi: Evde klima yok. Dışarıda bağıran bir velet var, camları kapadım... Genişletmek için tıkla... Bizde de yok abi eve kaliteli vantilatör bakıyoruz. Sinbo marka vantilatör anca kendini serinletiyor.
Annem ben taşıyamam pazara gel dedi bende gittim yandım sıcaktan. Hava yanıyor Allah dışarıda çalışanlara yardım etsin. Recep Baltaş dedi: Evde klima yok. Dışarıda bağıran bir velet var, camları kapadım... Genişletmek için tıkla... Bizde de yok abi eve kaliteli vantilatör bakıyoruz. Sinbo marka vantilatör anca kendini serinletiyor.
KS KS 8 8372 Üstün Katılım 15 Temmuz 2024 Mesajlar 2.960 Makaleler 8 Çözümler 39 Beğeniler 3.412 22 Temmuz 2024 #42 XEfe.Bey dedi: Annem ben taşıyamam pazara gel dedi bende gittim yandım sıcaktan. Hava yanıyor Allah dışarıda çalışanlara yardım etsin. Bizde de yok abi eve kaliteli vantilatör bakıyoruz. Sinbo marka vantilatör anca kendini serinletiyor. Genişletmek için tıkla... Sabahları o vantilatörler değişik fantaziler denesen bile fayda etmiyor dostum. Anca akşam ya da gece yatarken.
XEfe.Bey dedi: Annem ben taşıyamam pazara gel dedi bende gittim yandım sıcaktan. Hava yanıyor Allah dışarıda çalışanlara yardım etsin. Bizde de yok abi eve kaliteli vantilatör bakıyoruz. Sinbo marka vantilatör anca kendini serinletiyor. Genişletmek için tıkla... Sabahları o vantilatörler değişik fantaziler denesen bile fayda etmiyor dostum. Anca akşam ya da gece yatarken.
Yavuz Çetin Üstün İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 1.452 Makaleler 3 Çözümler 2 Beğeniler 2.233 Yer Bass tonu arıyor 22 Temmuz 2024 #43 8372 dedi: Neredeydin hocam sen ? Bir de bu saç olayına kadınlar nasıl katlanıyor anlamıyorum cidden. Genişletmek için tıkla... Konya. Saçlarım tam boynumda bir de. Sabah uyanınca tel tel batıyorlar kıpkırmızı uyanıyorum.
8372 dedi: Neredeydin hocam sen ? Bir de bu saç olayına kadınlar nasıl katlanıyor anlamıyorum cidden. Genişletmek için tıkla... Konya. Saçlarım tam boynumda bir de. Sabah uyanınca tel tel batıyorlar kıpkırmızı uyanıyorum.
KS KS 8 8372 Üstün Katılım 15 Temmuz 2024 Mesajlar 2.960 Makaleler 8 Çözümler 39 Beğeniler 3.412 22 Temmuz 2024 #44 Silverback Gorilla dedi: Yan etkisi çok hele kalp krizi yapar çok hassasanız para şart. Sağlıkta bile şart para. Genişletmek için tıkla... Asıl sağlıkta para önemli. Bak İbrahim Tatlıses'e. AK-47 ile headshot yedi. Herif hâlâ dolanıyor. Yavuz Çetin dedi: Konya. Saçlarım tam boynumda bir de. Sabah uyanınca tel tel batıyorlar kıpkırmızı uyanıyorum. Genişletmek için tıkla... Isilik olur hocam doğrudur. Öyle bir sistem olsa ki yazın kısaltıcan, kışın beline kadar uzat istersen.
Silverback Gorilla dedi: Yan etkisi çok hele kalp krizi yapar çok hassasanız para şart. Sağlıkta bile şart para. Genişletmek için tıkla... Asıl sağlıkta para önemli. Bak İbrahim Tatlıses'e. AK-47 ile headshot yedi. Herif hâlâ dolanıyor. Yavuz Çetin dedi: Konya. Saçlarım tam boynumda bir de. Sabah uyanınca tel tel batıyorlar kıpkırmızı uyanıyorum. Genişletmek için tıkla... Isilik olur hocam doğrudur. Öyle bir sistem olsa ki yazın kısaltıcan, kışın beline kadar uzat istersen.
Devrimci Kedi Üstün Katılım 28 Aralık 2023 Mesajlar 1.602 Makaleler 1 Çözümler 3 Beğeniler 2.207 Yer Beylikdüzü/İstanbul 22 Temmuz 2024 #45 8372 dedi: Gençler Bartın'da ikamet etmekteyim. Adanalılar dışında burayı ağlama duvarı olarak kullanmak istiyorum. Eki Görüntüle 67797 Bir de şu sıcakta en olunmaması gereken yerlerden biri olan sanayideyim. Var mı hissedileni 40'ın üzerinde olan? Imış ımış olan insan? Genişletmek için tıkla... Bizim Adana 45-50 var. Recep Baltaş dedi: Evde klima yok. Dışarıda bağıran bir velet var, camları kapadım... Genişletmek için tıkla... Bende İstanbul'da yaşıyorum. Bizde de klima yok. Velet sesi falan da yok. Beylikdüzü'nde yaşamanın avantajı.
8372 dedi: Gençler Bartın'da ikamet etmekteyim. Adanalılar dışında burayı ağlama duvarı olarak kullanmak istiyorum. Eki Görüntüle 67797 Bir de şu sıcakta en olunmaması gereken yerlerden biri olan sanayideyim. Var mı hissedileni 40'ın üzerinde olan? Imış ımış olan insan? Genişletmek için tıkla... Bizim Adana 45-50 var. Recep Baltaş dedi: Evde klima yok. Dışarıda bağıran bir velet var, camları kapadım... Genişletmek için tıkla... Bende İstanbul'da yaşıyorum. Bizde de klima yok. Velet sesi falan da yok. Beylikdüzü'nde yaşamanın avantajı.
Yavuz Çetin Üstün İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 1.452 Makaleler 3 Çözümler 2 Beğeniler 2.233 Yer Bass tonu arıyor 22 Temmuz 2024 #46 8372 dedi: Asıl sağlıkta para önemli. Bak İbrahim Tatlıses'e. AK-47 ile headshot yedi. Herif hâlâ dolanıyor. Isilik olur hocam doğrudur. Öyle bir sistem olsa ki yazın kısaltıcan, kışın beline kadar uzat istersen. Genişletmek için tıkla... Saçlarım çok yavaş uzuyor ve uzun kalmasını istiyorum. Biraz inattan dolayı aslında saçımı uzatmam.
8372 dedi: Asıl sağlıkta para önemli. Bak İbrahim Tatlıses'e. AK-47 ile headshot yedi. Herif hâlâ dolanıyor. Isilik olur hocam doğrudur. Öyle bir sistem olsa ki yazın kısaltıcan, kışın beline kadar uzat istersen. Genişletmek için tıkla... Saçlarım çok yavaş uzuyor ve uzun kalmasını istiyorum. Biraz inattan dolayı aslında saçımı uzatmam.
KS KS 8 8372 Üstün Katılım 15 Temmuz 2024 Mesajlar 2.960 Makaleler 8 Çözümler 39 Beğeniler 3.412 22 Temmuz 2024 #47 Devrimci Kedi dedi: Bizim Adana 45-50 var. Bende İstanbul'da yaşıyorum. Bizde de klima yok. Velet sesi falan da yok. Beylikdüzü'nde yaşamanın avantajı. Genişletmek için tıkla... Beylikdüzü'nde 1 sene yaşadım. Orası fazla sıcak olmuyor zaten.
Devrimci Kedi dedi: Bizim Adana 45-50 var. Bende İstanbul'da yaşıyorum. Bizde de klima yok. Velet sesi falan da yok. Beylikdüzü'nde yaşamanın avantajı. Genişletmek için tıkla... Beylikdüzü'nde 1 sene yaşadım. Orası fazla sıcak olmuyor zaten.
1 150 Deneyimli Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 405 Makaleler 1 Beğeniler 1.147 22 Temmuz 2024 #48 Dünyanın kuzeyinde olan Norveç'in en kuzeyi bile 28 dereceyi gördü.
KS KS 8 8372 Üstün Katılım 15 Temmuz 2024 Mesajlar 2.960 Makaleler 8 Çözümler 39 Beğeniler 3.412 22 Temmuz 2024 #49 150 dedi: Dünyanın kuzeyinde olan Norveç'in en kuzeyi bile 28 dereceyi gördü. Genişletmek için tıkla... Dünyanın kuzeyinde olan Norveç'te yaşıyorsan senin konuşmaya hakkın yok hocam.
150 dedi: Dünyanın kuzeyinde olan Norveç'in en kuzeyi bile 28 dereceyi gördü. Genişletmek için tıkla... Dünyanın kuzeyinde olan Norveç'te yaşıyorsan senin konuşmaya hakkın yok hocam.
XEfe.Bey Üstün İlk 1.000! Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 2.615 Makaleler 1 Beğeniler 4.224 22 Temmuz 2024 #50 8372 dedi: Sabahları o vantilatörler değişik fantaziler denesen bile fayda etmiyor dostum. Anca akşam ya da gece yatarken. Genişletmek için tıkla... Şu sulu vantilatörler var aşırı iyi serinletiyor hocam, mağazada görmüşler.
8372 dedi: Sabahları o vantilatörler değişik fantaziler denesen bile fayda etmiyor dostum. Anca akşam ya da gece yatarken. Genişletmek için tıkla... Şu sulu vantilatörler var aşırı iyi serinletiyor hocam, mağazada görmüşler.