Alıştık artık 10 yıldır ne şampiyonluk ne şampiyonlar ligi. Buradan şampiyonluk gitse yapacak bir şey yok deyip yolumuza bakarız ama bu Galatasaray için geçerli değil. O yüzden iki takımda tüm kozlarını kullanıyor sezon sonu bakacağız.

Artık 3 büyüklerin şampiyonluklarından bıktım ne Galatasaray ne Fenerbahçe ne Beşiktaş nede Trabzonspor. Bursaspor Karabükspor gibi şehirlerin takımları olsunda ülkemizin futbolu güzelleşsin zaten inanılmaz değersiz ve avrupa liglerine göre alt seviye olan ligimizde birde her sene 2 takımından birisinin şampiyonluğunu izlemek harbiden sıkıcı. Sırf ligimizin kalitesizliği ve 3 büyüklerden dolayı süperlig izlemiyorum illaki futbol izliyeceksem premier lig gibi ligleri tercih ediyorum. Zaten futbol harici basketbol veya dövüş sporlarını izlemek daha zevkli geliyor. En üst lige çıkıp sahanın tamamı suyla dolu ve kalitesiz stadlar bilet fiyatlarınin fahiş bir şekilde fazla olması takımların star oyuncu adı altında 35 yaşında topçu getirmesi harbiden ligimizin ne kadar kalitesiz olduğunu gösteriyor. İcardi dzeko gibi isimlerde sırf avrupa kupasına katılabiliyoruz diye geliyor birde avrupa konfredasyonunda olmasak lig zaten çin liginden farkı yok.

İki takımda da taktik futbol sıfır. Tamamen oyuncuların bireysel performansına dayalı oyun oynanıyor.

Fenerbahçe'nin üzerinde gerek puan durumu, gerekse sosyal medyada çokça psikolojik baskı var ama bu sene ben Fenerbahçe'nin şampiyon olacağını düşünüyorum.