Hocam sineklik takacağım, onun için paramı biriktiriyorum. O elektrikli ilaçların tablet olanını da, sıvı olanını da kullanıyorum ancak illet sineklere işlemiyorPencerelere sineklik tak. Bir de prize takılan ilaçlardan al bayağı işe yarar.
Detaylar
Kim cevapladı?Sineklik alabilirsin.Hocam beni sıcak değil de sinekler rahatsız ediyor artık. Odamın camının tam yanında ceviz ağacı var, büyük ihtimal ceviz ağacından dolayı küçük, hızlı sinekler odama giriyor. Uyku düzenimi düzelttiğim için bugünlerde çok güzel uyuyorum ancak çorap giymezsem gecenin 3'ünde uyanmak zorunda kalıyorum.
Klimasız mümkün değil yatamıyorum. Nem alma modu ya da Windfree'ye alıyorum ideal sıcaklığa ulaştıktan sonra anca öyle. Ya da sessiz mod var, ona alıyorum yine ideal sıcaklığa indirdikten sonra. Sessiz modu var mı klimanın evdeki? Nem alma modu da iş yapar sabaha kadar özellikle. Nem alma modunda odayı ayarladığın sıcaklık üstüne çıkmaz değerler. Hem ses olmaz, hem hasta olmazsın, hem de sabah kalktığında burun tıkanması yaşatmaz. Direkt soğutma moduna alıp yatarsan çok gürültülü olur zaten. @seeraddar
Recep bey, windfree modelleri Samsung'un bayağı sessiz çalışıyor. Sessiz mod, nem alma, ya da windfree modunda çalıştırırsanız ideal sıcaklığa düştükten sonra verimli oluyor. Çok serin bir uyku çekiyor insan bu ayarlarda. Faturayı'da çok yükseltmiyor bu üç mod.
@Recep Baltaş.
Recep bey, windfree modelleri Samsung'un bayağı sessiz çalışıyor. Sessiz mod, nem alma, ya da windfree modunda çalıştırırsanız ideal sıcaklığa düştükten sonra verimli oluyor. Çok serin bir uyku çekiyor insan bu ayarlarda. Faturayı'da çok yükseltmiyor bu üç mod.
@Recep Baltaş.
Son düzenleme:
- Makaleler
- 8
Sıcaktan ziyade pandemi döneminden beri uyku düzenim yok. Vücudum gece 2 3 ten önce uyumayı hakaret kabul etmeye başladı. Bakalım kalbim bu düzene daha ne kadar dayanacak. Sıcağı da yastığı çevirerek engellemeye çalışıyorum.
Charles Smith
Üstün
- Makaleler
- 3
Klima yok. Ankara. Gayet de guzel aliyorum uykumu. Sabah 5'te kalkiyorum mis gibi.
Odamda civcivler ve kuslar oldugu icin penceremde kapali oluyor bu arada.
Klima yok. Ankara. Gayet de guzel aliyorum uykumu. Sabah 5'te kalkiyorum mis gibi.
Odamda civcivler ve kuslar oldugu icin penceremde kapali oluyor bu arada.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
7.000 TL bütçeye yüksek Hz monitör önerisi
- Leon Scott Kennedy
-
-
-