Ne düşünüyorsunuz? Bugün gidecek diye duydum.

Barış Özcan yenilikleri ve fırlatmayı canlı yayında paylaşacakmış. Özel bir şirket tarafından Türk albayımız uzaya gönderiliyor. Bunu eleştiren yine memnun olmayan kesim var ama ben bunun faydalı olduğunu düşünüyorum. Kamu bütçesinin arabalara büyük ihtişamlı yapılara lüks tüketime israf edilmesindense bu şekilde değerlendirilmesi iyi bir adım. Hem Türk evlatlarımız bunu görüp gurur yaşayacak uzaya bilime teknolojiye ilgileri artacak hem de uzay yarışında biz de varız bir şeyler yapıyoruz mesajı vermiş olacağız.

1705506408011.webp

1705506513266.webp

Türkiye yüzyılı denmek için yapılmış bir oyun işte yersen yedi bizim Halk'ta ne güzel gözü kapalı bir halkız. Bu uzaya çıkma maliyeti parası'da bizim vergilerden çıktı haberiniz ola.

Barış Özcan yenilikleri ve fırlatmayı canlı yayında paylaşacakmış. Özel bir şirket tarafından Türk albayımız uzaya gönderiliyor. Bunu eleştiren yine memnun olmayan kesim var ama ben bunun faydalı olduğunu düşünüyorum. Kamu bütçesinin arabalara büyük ihtişamlı yapılara lüks tüketime israf edilmesindense bu şekilde değerlendirilmesi iyi bir adım. Hem Türk evlatlarımız bunu görüp gurur yaşayacak uzaya bilime teknolojiye ilgileri artacak hem de uzay yarışında biz de varız bir şeyler yapıyoruz mesajı vermiş olacağız.

Ben hiç gurur duymuyorum. Çünkü ülkenin hali ortada biz daha ekonomi düzelsin diye beklerken Türkiye yüzyılı denmesi ve uzaya çıktık işte denmek uğruna daha da kötüye gidiyoruz. Bizim vergilerimiz gene boş şeyler için harcanıyor ilk önce ekonomiyi düzeltelim'de sonra çıkarız uzaya.