Okulda arkadaşım başka bir tanımadığı birinin kartını alıp kullandığını söyledi. Bende kartı iade etmesi için küçük bir saka hazırlamak istedim ve şu mesajı kendisine yolladım.

%99, 9 ihtimalle korkutmak için demiştir eğer ciddi ise sende bunu şikayet et geri adım atar.

Eskiden bir dolandırıcıya denk gelmiş ve tazminat davası açmış. Kazanmış.

Hayır ondan değil forumda başına gelen birisi vardı galiba @menfes ona dava açarız para verin gibisinden korkutmuş arkadaşı onu diyorum.

Dava açabilme şeyi var ne diyeyim bilmiyorum. Uğraşırsa eder sizi dava.

Hırsız seni nasıl mahkemeyle tehdit ediyor, salla gitsin.
Evet hocam başkasının kartını iki kere otobüse bastığını söyledi bu bir suç. Ben bu suçtan vazgeçirmek için yapmıştım aslında.

Hırsız seni nasıl mahkemeyle tehdit ediyor, salla gitsin.

Konuştum ciddi ciddi şikayet edecek. Şimdi ne olacak karakola ifade falan mı vereceğim?

Son düzenleme:
Dedim zaten, bu yaptığın dolandırıcılık dedi. Bende kart olayını dedim, geri verdik kartı bizlik sıkıntı yok sen düşün dedi.
O nasıl mantık kardeş, yerden bulduğun çalıntı malı kullanıp geri verince suç işlememiş mi oluyormuş. Yaşı kaç arkadaşının bu kadar aklı olgun olmayan insana uzun zamandır denk gelmiyorum.

O nasıl mantık kardeş, yerden bulduğun çalıntı malı kullanıp geri verince suç işlememiş mi oluyormuş. Yaşı kaç arkadaşının bu kadar aklı olgun olmayan insana uzun zamandır denk gelmiyorum.

O değil de şimdi ne olacak ben onu merak ediyorum. Karakolda ifade mı vereceğim?