Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
sudo nano /boot/limine.conf
cmdline: quiet nowatchdog splash rw rootflags=subvol=/@ root=UUID=... resume=UUID=...
cmdline: quiet nowatchdog splash rw rootflags=subvol=/@ root=UUID=... resume=UUID=... acpi_backlight=native
sudo reboot
NVIDIA sürücülerinin yüklü olduğuna emin ol.BIOS'tan only dGPU dediğimden beri parlaklık çubuğu çalışmıyor. PC hybrid modunda gayet parlaklık değiştirme çalışırken dGPU modunda parlaklığı kontrol edemiyorum.
nvidia-smisudo nano /boot/limine.conf
cmdline: quiet nowatchdog splash rw rootflags=subvol=/@ root=UUID=... resume=UUID=...
cmdline: quiet nowatchdog splash rw rootflags=subvol=/@ root=UUID=... resume=UUID=... acpi_backlight=native
sudo reboot
RTX 5070 Mobile hocam, normalde Radeon 610M ile hibritteydim. Oyunlarda bir de dGPU deneyeyim dedim, evet cidden performans arttı. Cachy OS sizi biraz zorlasa da Windows'dan sonunda daha iyi oyun performansı alabiliyorsunuz.(Çözümü globalde göremedim.)
RTX 5070 Mobile hocam, normalde Radeon 610M ile hibritteydim. Oyunlarda bir de dGPU deneyeyim dedim, evet cidden performans arttı. Cachy OS sizi biraz zorlasa da Windows'tan sonunda daha iyi oyun performansı alabiliyorsunuz.(çözümü globalde göremedim.)