yusufumm07

Üstün
Arkadaşlar, gece oturuyordum, Facebook açık. Birden hesabımda profil fotoğrafım bayan, ismim emily vosgold oldu. Hesabınıza erişildi uyarısı falan gelmedi. Güvenli olsun diye cep telefonu numarasıyla giriyordum, şifre değiştirdim, işe yaramadı. Hesabımı o sinirle sildim. Hesabımın bilgilerini nasıl geri yüklerim? Hayır, maille falan girmiyorum ki, nasıl hacklediler, anlamıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:

Dosya Ekleri

• 1732752134543.webp
    1732752134543.webp
    6,4 KB · Görüntüleme: 104
Geri yükleme derken hocam? İndirmek istiyorsanız aşağıdaki adımları takip ediniz.

Kral şimdi şöyle bir sürü video fotoğraf gitti, sevdiğim sanatçıyı paylaşıyordum, bayağı aktiftim. Onları tekrar yapmak yorucu.

Kral şimdi şöyle bir sürü viideo fotoğraf gitti sevdiğim sanatçıyı paylaşıyordum bayağı aktiftim onları tekrar yapmak yorucu.

Aşağıdaki gibi bir yöntem daha var bakabilir misiniz? Ben yanlışlıkla sildiğim resimleri ve gönderileri çöp kusundan bu şekilde çıkarmıştım.

Hocam benim bildiğim kadarıyla Facebook'ta hesabınızı kalıcı olarak silmek için işlem başlattığınızda, hesap hemen silinmez. Facebook, kararınızı gözden geçirmeniz için bir bekleme süresi tanır (genelde 30 gün). Bu süre boyunca hesaba giriş yapmazsanız, hesap tamamen silinir. Ancak, eğer silme işleminden vazgeçmek isterseniz, bu süre içinde kullanıcı adı ve şifrenizle giriş yaparak işlemi iptal edebilirsiniz. Giriş yaptığınızda uygulama size 'Hesabınızı silmekten vaz mı geçtiniz?' gibi bir soru sorar ve onaylarsanız hesabınız tekrar aktif hale gelir.

Hesaba tekrar giriş yapabilirseniz yukarıdaki arkadaşın anlattığı gibi ayarlardan bilgilerinizi indirebiliyorsunuz.

Hocam benim bildiğim kadarıyla Facebook'ta hesabınızı kalıcı olarak silmek için işlem başlattığınızda, hesap hemen silinmez. Facebook, kararınızı gözden geçirmeniz için bir bekleme süresi tanır (genelde 30 gün). Bu süre boyunca hesaba giriş yapmazsanız, hesap tamamen silinir. Ancak, eğer silme işleminden vazgeçmek isterseniz, bu süre içinde kullanıcı adı ve şifrenizle giriş yaparak işlemi iptal edebilirsiniz. Giriş yaptığınızda uygulama size 'hesabınızı silmekten vaz mı geçtiniz?' gibi bir soru sorar ve onaylarsanız hesabınız tekrar aktif hale gelir.

Hesaba tekrar giriş yapabilirseniz yukarıdaki arkadaşın anlattığı gibi ayarlardan bilgilerinizi indirebiliyorsunuz.

Peki indirilen bilgileri nasıl yeni hesaba entekre edeceğim.