Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 4 Şubat 2024
- Makaleler
- 7
Körfez Savaşı'nı anlatacağını zannediyordum. Belki oyunda 11 Eylül'de vardır.
Son düzenleyen: Moderatör:
- Makaleler
- 4
11 Eylül saldırılarının da oyunda olacak olması beni meraklandırdı doğrusu. Gerçi bunlar iddia ama neyse.
Öyle söyleniyordu hep. Belli ki oyun farklı bir tarihte ve temada olacak. Artık oyun duyurulduğunda göreceğiz. Yazın ortasında duyurulur belki.Körfez Savaşı'nı anlatacağını zannediyordum. Belki oyunda 11 Eylül'de vardır.
No russian vol 2.
11 Eylül saldırıları bir video oyununda daha önce hiç görmemiştim.
CoD yine bir ilki yapacak ve harika grafiklerle tarihi baştan yaşayacağız.
Lakin olayın gerçekliği nasıl yansıtılır bilemiyorum.
11 Eylül saldırıları bir video oyununda daha önce hiç görmemiştim.
Olayın gerçekliğinde bir ayrışma yok. Terörist uçaklar ikiz kulelere çarpıyor, bu kadar. Bundan nasıl bir senaryo çıkacak? I dont know açıkçası.
İşin siyasi boyutunu oyuna koymayacaklar elbette
tear
Üstün
- Makaleler
- 34
Ben de pek senaryonun gerçeklik bir tarafa daha çok değiştirileceğine inanıyorum, büyük ihtimal saldırı falan engellenecek veya saldırıyı yapanlara operasyon düzenlenecek, senaryo oradan ilerleyecek.Terörist uçaklar ikiz kulelere çarpıyor, bu kadar. Bundan nasıl bir senaryo
Ben de pek senaryonun gerçeklik bir tarafa daha çok değiştirileceğine inanıyorum, büyük ihtimal saldırı falan engellenecek veya saldırıyı yapanlara operasyon düzenlenecek, senaryo oradan ilerleyecek.
Aslında haklı olabilirsin, Amerika’nın Vietnam yenilgisini TV’ler , konsol oyunları vb. mecralar hep Amerika’nın galibiyetiyle mutlu sona var mışlardır.
Ben de pek senaryonun gerçeklik bir tarafa daha çok değiştirileceğine inanıyorum, büyük ihtimal saldırı falan engellenecek veya saldırıyı yapanlara operasyon düzenlenecek, senaryo oradan ilerleyecek.
Siyasi propaganda kokusu aldım bu yazdığından. Yani sen yapmıyorsun, bu şekilde bir senaryo çıkarsa yapılıyordur.