K Kyosuke00 Becerikli Katılım 11 Ağustos 2025 Mesajlar 338 Çözümler 1 Beğeniler 155 4 Kasım 2025 #1 Yalan konuşmayayım, hoşuma gitti. Çıksın da oynayalım artık; önce hikaye, sonra multiplayer, sonra da zombie oynayalım.
Yalan konuşmayayım, hoşuma gitti. Çıksın da oynayalım artık; önce hikaye, sonra multiplayer, sonra da zombie oynayalım.
Ethem Efe 71 Üstün Katılım 11 Nisan 2024 Mesajlar 5.547 Çözümler 10 Beğeniler 3.279 Yer KKTC | Gazimağusa 4 Kasım 2025 #2 Kyosuke00 dedi: Yalan konuşmayayım, hoşuma gitti. Çıksın da oynayalım artık; önce hikaye, sonra multiplayer, sonra da zombie oynayalım. Genişletmek için tıkla... Disslike sayıları like a 3 kat falan atmıştır diğerleri gibi, olması gerektiği gibi. En yakın zamanda ölmesi dileğiyle bu serinin.
Kyosuke00 dedi: Yalan konuşmayayım, hoşuma gitti. Çıksın da oynayalım artık; önce hikaye, sonra multiplayer, sonra da zombie oynayalım. Genişletmek için tıkla... Disslike sayıları like a 3 kat falan atmıştır diğerleri gibi, olması gerektiği gibi. En yakın zamanda ölmesi dileğiyle bu serinin.
Vadbav Üstün Katılım 18 Temmuz 2024 Mesajlar 1.805 Çözümler 6 Beğeniler 1.268 4 Kasım 2025 #3 Kyosuke00 dedi: Yalan konuşmayayım, hoşuma gitti. Çıksın da oynayalım artık; önce hikaye, sonra multiplayer, sonra da zombie oynayalım. Genişletmek için tıkla... Disslike atıp devam ediyoruz.
Kyosuke00 dedi: Yalan konuşmayayım, hoşuma gitti. Çıksın da oynayalım artık; önce hikaye, sonra multiplayer, sonra da zombie oynayalım. Genişletmek için tıkla... Disslike atıp devam ediyoruz.
Michael MYERS 71 Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 6 Şubat 2024 Mesajlar 6.100 Çözümler 88 Beğeniler 6.409 Yer Haddonfield, Illinois 4 Kasım 2025 #4 Kyosuke00 dedi: Yalan konuşmayayım, hoşuma gitti. Genişletmek için tıkla... Düşme Ahmedim düşme.
Ethem Efe 71 Üstün Katılım 11 Nisan 2024 Mesajlar 5.547 Çözümler 10 Beğeniler 3.279 Yer KKTC | Gazimağusa 4 Kasım 2025 #5 Vadbav dedi: Disslike atıp devam ediyoruz. Genişletmek için tıkla... Kesinlikle. Michael MYERS dedi: Düşme ahmedim düşme. Genişletmek için tıkla... Şu oyunu satın alanın ciddi anlamda kendisine saygısı yoktur ya.
Vadbav dedi: Disslike atıp devam ediyoruz. Genişletmek için tıkla... Kesinlikle. Michael MYERS dedi: Düşme ahmedim düşme. Genişletmek için tıkla... Şu oyunu satın alanın ciddi anlamda kendisine saygısı yoktur ya.
KS KS K Kyosuke00 Becerikli Katılım 11 Ağustos 2025 Mesajlar 338 Çözümler 1 Beğeniler 155 4 Kasım 2025 #6 Michael MYERS dedi: Düşme ahmedim düşme. Genişletmek için tıkla... Ben aldım oyunu pişman değilim.
2 25692 Becerikli Katılım 16 Ağustos 2025 Mesajlar 159 Çözümler 2 Beğeniler 55 4 Kasım 2025 #7 Gercekten sacmalik nasıl igrenc bir oyun cikar ancak bu kadar olur. Uzay ileriye donuk bir savas konsepti Infinity war falan akillanmiyor gecmisden gerizekalilar.
Gercekten sacmalik nasıl igrenc bir oyun cikar ancak bu kadar olur. Uzay ileriye donuk bir savas konsepti Infinity war falan akillanmiyor gecmisden gerizekalilar.
Ethem Efe 71 Üstün Katılım 11 Nisan 2024 Mesajlar 5.547 Çözümler 10 Beğeniler 3.279 Yer KKTC | Gazimağusa 4 Kasım 2025 #8 Kyosuke00 dedi: Ben aldım oyunu pişman değilim. Genişletmek için tıkla... Büyük hata.
KS KS K Kyosuke00 Becerikli Katılım 11 Ağustos 2025 Mesajlar 338 Çözümler 1 Beğeniler 155 4 Kasım 2025 #9 Ethem Efe dedi: Büyük hata. Genişletmek için tıkla... Kanka, ben hikayesi için almıyorum. Bana göre CoD zaten hikaye olarak bitti. Benim alma sebebim zombi kısmı; zombi kısmı inanılmaz sarıyor.
Ethem Efe dedi: Büyük hata. Genişletmek için tıkla... Kanka, ben hikayesi için almıyorum. Bana göre CoD zaten hikaye olarak bitti. Benim alma sebebim zombi kısmı; zombi kısmı inanılmaz sarıyor.
Ethem Efe 71 Üstün Katılım 11 Nisan 2024 Mesajlar 5.547 Çözümler 10 Beğeniler 3.279 Yer KKTC | Gazimağusa 4 Kasım 2025 #10 Kyosuke00 dedi: Kanka, ben hikayesi için almıyorum. Bana göre CoD zaten hikaye olarak bitti. Benim alma sebebim zombi kısmı; zombi kısmı inanılmaz sarıyor. Genişletmek için tıkla... Yine de alınmaması gerekir, aynı şey önünüze sunuluyor her sene. iPhone takıntısı gibi bir şey bu, paranıza yazık.
Kyosuke00 dedi: Kanka, ben hikayesi için almıyorum. Bana göre CoD zaten hikaye olarak bitti. Benim alma sebebim zombi kısmı; zombi kısmı inanılmaz sarıyor. Genişletmek için tıkla... Yine de alınmaması gerekir, aynı şey önünüze sunuluyor her sene. iPhone takıntısı gibi bir şey bu, paranıza yazık.