pojadam

Uzman
1749454087157.webp

Bu sabah mailime gelen bir mesaj ile haberim oldu, sizlerle paylaşmak istedim.

Kızıyoruz Call Of Duty'i serilerini sömürdüğü için ama yeni bir şey deneyince de söven biz oluyoruz. İki taraf da haklı. Infinite Warfare gayet yenilikçi bir oyundu ama sevilmedi. Hem ayranım dökülmesin muhabbetine dönyüyor en son iş.

Ben pek sevinmedim açıkçası, BO6 geçen sene çıktı. 2-3 sene sonra olmalıydı. Arka arkaya aynı seri oyunu gelmemeliydi.

ÇIKTIĞI GÜN anime skinli tracer pack gelecek gelmeye devam edecek. MW3'teki mis gibi bundle'lar neden aktarılmadı 'OYUN GERÇEKÇİ OLACAK' imiş. Black ops 6 ilk 2 sezon oynadım da lobiler MW3ten renkli. Hani lafım yok, ben almam zaten de MW3tekiler niye yok o zaman. BO6'da taşınmazsa gerçekçi olacak denip kanatlı ejderha gelirse kafayı yerim. OYNAYAN herkes hayatı bağlıymış gibi oynuyor zaten. Call Of Duty'nin artık bittiği yerlerdeyiz. Paragöz olup her bir cent için maymun gibi oynayan şirketler batsa da büyük düzgün markalar yapsa şu oyunları....

ÇIKTIĞI GÜN anime skinli tracer pack gelecek gelmeye devam edecek. MW3'teki mis gibi bundle'lar neden aktarılmadı 'OYUN GERÇEKÇİ OLACAK' imiş. Black ops 6 ilk 2 sezon oynadım da lobiler MW3ten renkli. Hani lafım yok, ben almam zaten de MW3tekiler niye yok o zaman. BO6'da taşınmazsa gerçekçi olacak denip kanatlı ejderha gelirse kafayı yerim. OYNAYAN herkes hayatı bağlıymış gibi oynuyor zaten. Call Of Duty'nin artık bittiği yerlerdeyiz. Paragöz olup her bir cent için maymun gibi oynayan şirketler batsa da büyük düzgün markalar yapsa şu oyunları....
Biz MW19'tan devam ya. On numara oyun, cicisiz bicisiz. Sadece çok campy, mapler ve meta camplemeye inanılmaz müsait, oyuncular da campliyor malesef.

Destekleyen platformlar arasında hâlâ PlayStation 4 ve Xbox One var.

Adamlar sağlam para kazanıyor. Neticede günümüzde PS 4 kullananların sayısı PS 5 kullananlardan fazla.

Zaten Activision IW Engine kullanıyor. Eski ve optimizasyonu kolay olduğu için önümüzdeki 2-3 yıl daha Call Of Duty oyunları PlayStation 4 ve Xbox One'a gelmeye devam edeceğini düşünüyorum.