Destekleyen platformlar arasında hâlâ PlayStation 4 ve Xbox One var.

Adamlar sağlam para kazanıyor. Neticede günümüzde PS 4 kullananların sayısı PS 5 kullananlardan fazla.

Zaten Activision IW Engine kullanıyor. Eski ve optimizasyonu kolay olduğu için önümüzdeki 2-3 yıl daha Call Of Duty oyunları PlayStation 4 ve Xbox One'a gelmeye devam edeceğini düşünüyorum.
Ama ne enteresandır ki hâlen grafikler çok iyi, hissiyat piyasanın en iyisi. COD boyut dışında optimizasyon işini bence mükemmel yapıyor. XBOX One çöp şuan, ama hala +30 FPS tuturması 12 sene sonra çok etkileyici.

Mesela Doom Dark Ages'in grafikleri bence BO6'dan iyi değil, ama aradaki FPS farkı 3 kat falan herhalde. Büyüleyici bir motor. Aynı FOX Engine gibi.

Futuristik CoD mu? Dersini almadı herhalde bunlar.
Dersini almasınlar zaten, farklı farklı tatları denemek lazım. Tek düzelik faydalı bir şey değil.

Hikaye için farklılık on numara, multiplayer için de. Çok farklı deneyimler abi sonuçta. Ağır ve realistik bir deneyim istiyorsan MW3, biraz daha arcade olsun istersen BO6, daha da hayal dünyası istiyorsan BO7. Opsiyon sonuçta. Keşke COD'un çok çok farklı varyasyonları da çıksa. Renk katar.

Biz MW19'tan devam ya. On numara oyun, cicisiz bicisiz. Sadece çok campy, mapler ve meta camplemeye inanılmaz müsait, oyuncular da campliyor malesef.
Hocam o eski oyunları oynayanlar da sweaty oluyor hep. 5 yıldır her gün 8 saat oynamış adama karşı oynayınca da zevk alınmıyor. Eskiden herkesin sadece eğlenmek için, sadece bu işi meslek olarak yapanların çok iyi oynamaya çalıştığı online oyun dönemi iyiydi. Şimdi en basit oyunda millet bir yerlerini yırtıyor. Online oyun sektörü yavaştan batıyor benim gözümde. Hangi yeni oyun çıkacak olursa olsun illa ki yeni başlamış adamın karşısına oyunu yutmaya yemin etmiş işsizler geliyor. Call Of Duty çok sevdiğim oyundur fakat MW3 sonrası oynayamıyorum artık. Online oyun Reformu çıkmadığı sürece eğlenmeye çalışan kimse zevk alamaz artık online oyunlardan. Ha bir de dersen skill issue diye, değil. Gayet iyi oynarım ilk açtığım oyunu da ama kasmak yok öldürücem hrrr diyip hırslanmak sarmıyor.

Black Ops serisi benim için, sadece üç oyunu sağlam olan bir oyundur, 2.oyundan sonra Black Ops serisini oynamayı saldım ta ki Cold War'a kadar. Adam gibi doğru dürüst bir oyun çıkarmadıkça da geri dönmeyeceğim, kafam buz gibi rahat.

Seriyi 2. oyundan sonra salmış insanların minimum keyfi:

Hocam o eski oyunları oynayanlar da sweaty oluyor hep. 5 yıldır her gün 8 saat oynamış adama karşı oynayınca da zevk alınmıyor. Eskiden herkesin sadece eğlenmek için, sadece bu işi meslek olarak yapanların çok iyi oynamaya çalıştığı online oyun dönemi iyiydi. Şimdi en basit oyunda millet bir yerlerini yırtıyor. Online oyun sektörü yavaştan batıyor benim gözümde. Hangi yeni oyun çıkacak olursa olsun illa ki yeni başlamış adamın karşısına oyunu yutmaya yemin etmiş işsizler geliyor. Call Of Duty çok sevdiğim oyundur fakat MW3 sonrası oynayamıyorum artık. Online oyun Reformu çıkmadığı sürece eğlenmeye çalışan kimse zevk alamaz artık online oyunlardan. Ha bir de dersen skill issue diye, değil. Gayet iyi oynarım ilk açtığım oyunu da ama kasmak yok öldürücem hrrr diyip hırslanmak sarmıyor.
Aslında ranklar bunun için var ama işin içine rankları da sokunca hırs yine tavan yapıyor. Valla MW19'un camp dışında bir sorunu yok çok, rank modu da aktif yok şuan. Random Queue direkt, kim denk gelirse. Pek ardını yırtan eleman gelmiyor. Bir deneyin isterseniz. Bence dediğiniz muhabbet yeni oyunlarda daha çok yaşanıyor.

COD4 Online'a bayılıyorum ama eski COD oyunlarını oynamak PC için çok riskli. Oyunun açığı var, P2P sunucular var. Hiç güvenli değil.

Aslında ranklar bunun için var ama işin içine rankları da sokunca hırs yine tavan yapıyor. Valla MW19'un camp dışında bir sorunu yok çok, rank modu da aktif yok şuan. Random Queue direkt, kim denk gelirse. Pek ardını yırtan eleman gelmiyor. Bir deneyin isterseniz. Bence dediğiniz muhabbet yeni oyunlarda daha çok yaşanıyor.

COD4 Online'a bayılıyorum ama eski COD oyunlarını oynamak PC için çok riskli. Oyunun açığı var, P2P sunucular var. Hiç güvenli değil.
Mw19 bayadır girmedim ama eski oyunları da böyle düşünme sebebim wolfteam. P2W her zaman vardı da yine herkes çok gergin orda da :D Mw19 game pass gelirse denerim artık.