The Winter Soldier 2

Çalışkan
Call of Duty: Modern Warfare 4'ün PlayStation 5 ve Xbox Series X'den sonra en çok oynandığı platform Steam oldu.
Bu oyunun satış durumu cidden iyi değil.

Steam oyuncu sayısı:
1787603756693.webp

Oyunu iade etmeyecegim. Oyundaki hissi veren baska bir FPS oyunu yok.
Beta'daki geri bildirimler ile oyundaki bazi seyler duzeltilecektir ancak crossplay kapama gelmeli. Her oldugumde aim assist mi diye sorguluyorum. 3vs3 kill block cok zevkli.

Ben de cok hizli tiktok brainrot movement yapan ergenlerle oynamayi sevmiyorum ancak SnD ve Gunfight iyi ya.

@ogzhn, ben iade ettim hocam valla. Infinity Ward'ın sorunları düzelteceklerine güvenmiyorum açıkçası. Oyundaki aim assist de baya güçlü, cross-play kapama da gelmez. Oyun da düşük satacak ve satın alanların çoğu her sene CoD alan kitle olacağından dolayı her maç full zor rakiplerle geçer.

45 bin pik oyuncu sayısı şaka gibi çok az. Oyuncu tayfası geçte olsa uyandı artık. Her sene aynı oyuna para vermek istemiyorlar. PC'de SX gibi ölü bir konsol platformundan bile daha az oynanmışsa, bu durum zaten her şeyi açıkça ortaya koyuyor.

Darısı Take Two'nun NBA 2K serisi ve EA'ın FIFA'sının başına.

@Mordor Kumpircisi, Black Ops 7'den daha az satacak valla bu oyun. BO7'nin tek sorunu hikaye modunun kötü olmasıydı ve sırf hikaye modundan dolayı nefret ediliyordu. Multiplayer ve zombies modlarının çok iyi olacağını bildiğimden ben o oyunu ön sipariş etmiştim ve pişman da olmadım. CoD hikaye modlarını da oynuyorum tabi sadece multiplayer oynamıyorum ama 70 doları sırf 5 saatlik hikaye modu için vermem.

Bu oyunun multiplayer tarafını parlak görmüyorum. Sadece hikaye modu güzel görünüyor. Muhtemelen indirimde alırım o da sırf hikaye modu için.